miércoles, 22 de enero de 2020

Els valencians Nasanov ens presenten el seu àlbum debut


Els valencians Nasanov presenten el seu àlbum de debut a València i Madrid, disc produït per Raúl Abellán i Mark Dasousa

El disc surt avui en plataformes digitals i es posarà de llarg al Loco Club de València el dijous 30 de gener. La banda també actuarà al Café La Palma de Madrid el divendres 7 de febrer i en altres ciutats espanyoles
El repertori del LP compila el seu primer EP i cançons noves

La formació valenciana d’indie-rock Nasanov ha publicat el passat dijous el seu àlbum de debut de títol homònim. El disc està disponible en les principals plataformes digitals com Spotify, Apple Music o Deezer. Així mateix, es pot descarregar de forma gratuïta des de la pàgina web del grup a través del següent enllaç: http://nasanov.com/cd-2020-descarga-gratuita/?v=04c19fa1e772.

Aquest treball compila el seu primer EP i composicions noves per donar forma a un repertori de 12 cançons. D'aquesta manera, es poden escoltar els 5 temes que la banda va gravar als Millenia Estudio de València al costat de Raúl Abellán i on destaquen les melodies de “Patinete perdido”, “El único capaz” o “Dame una señal”. D'altra banda, els 7 talls restants van ser produïts per Mark Dasousa als Atomic Studio d'Ondara, per on han passat artistes com Zoo, La Raíz, Smoking Souls o La Fúmiga. Aquí s'inclouen composicions com “Muerta la calma” (en col·laboració amb associacions d'atenció al Trastorn de l'Espectre Autista), “Solamente camina” o “Hipócrita consecuente” (on va participar el cantant Óscar Ferrer, membre de Varry Brava).

Precisament, “Hipócrita consecuente” va ser el single d'avançament del disc el passat mes de desembre. Es tracta d'una cançó que retrata les pràctiques de consum compulsiu que s'estenen en la nostra societat i el cercle viciós que aquestes generen, amb la proliferació d'aplicacions per a la compravenda d'articles. El llançament va estar acompanyat per un videoclip signat per Jeremías Pau Toledo, més conegut pel nom artístic de El Hombre Viento, creador alacantí que ha treballat amb Los Chikos del Maíz, Cactus, Esne Beltza, Celtas Cortos i Charly Efe, entre d'altres intèrprets.

Presentacions en directe
Els membres de Nasanov reconeixen que el seu hàbitat preferit és l'escenari. D'aquesta manera, s'esforcen per oferir un directe contundent amb un estil eclèctic i personal amb l'objectiu de fer vibrar el públic. Així ho faran el dijous 30 de gener al Loco Club de València en la que serà la primera presentació en directe de l'àlbum de debut de la banda. Les entrades estan a la venda per 8 euros (amb regal i beguda inclosos) en Wegow (https://www.wegow.com/es-es/conciertos/concierto-de-nasanov-en-valencia). El preu de les localitats a les taquilles serà de 10 euros.

Nasanov també actuarà al Cafè La Palma de Madrid el divendres 7 de febrer amb el grup local Rodher com a artista convidat. Les entrades estan a la venda per 8 euros (amb regal i beguda inclosos) en http://www.cafelapalma.com/evento/nasanov-rodher/. El preu de les localitats a les taquilles serà de 10 euros.
Posteriorment, la banda actuarà a Pedreguer, Albacete, Castelló, Barcelona i Ontinyent. Les dates es concretaran en breu.

Nasanov va nàixer a finals de l'any 2015 amb l'objectiu d'oferir un missatge de caràcter social i crític a través de melodies enèrgiques i festives. D'aquesta manera, les seues composicions reflecteixen preocupacions com la contaminació, la integració, la manipulació o la manca de representació dels interessos de la ciutadania. El grup troba motivació en el caràcter terapèutic de la música i, per aquesta raó, creu en la seua capacitat per al canvi.

Actualment, Nasanov està format per Carles Zuriaga Agustí (veus i percussió), compositor, lletrista i alma mater del projecte; Sergio Hernández Lázaro (guitarra elèctrica), arranjador, constructor de riffs i el nervi de el grup; i Santiago Ruiz Sánchez (guitarra acústica i cors), qui s'encarrega de donar equilibri i impartir serenitat i ritme a la formació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario