domingo, 10 de mayo de 2020

3spada presenta "Cuaderno d3 bitácora"


3SPADA és el projecte en solitari de Paco Espada.Un projecte d'estudi on l'autor s'expressa lliurement sense la necessitat de centrar en un estil concret.
Acaba de treure el seu primer treball sota el títol “Cuaderno d3 bitácora” on la música plateja un recorregut a través de el temps, diferents cultures, atmosferes i estils.
Una manera personal d'entendre la música i donar-li sentit a un treball tan variat estilísticament parlant.

Paco Espada Baixista de formació autodidacta en els primers passos de la seva carrera. Passat uns anys amplia coneixements amb dos grans músics de l'escena local, Antonio Baeza i
Pascual Martínez. Ha participat en nombrosos projectes d'estils dispars que abasten des del metall, pop rock, acoustic, funkfusion, mestissatge fins a la música tradicional cubana. He treballat com a músic de sessió tant en estudi com en directe amb diferents formacions. Algunes de les bandes amb les que he treballat són: O Miserum Mane, Papel de Lija, Frozen, Mangarrian y la hispanocubana, La banda del Pepo, Johnny Blood, Osmose Sound System, Nito Rock band, Vagón, Mono a cero, José Javier Mas (participant de la Voz España).
HA participat en festivals nacionals i internacionals com ara: GGetxo Folk,
Séte sóis séte luas (Portugal), lupefolk, mar de músicas...
He viscut a Londres (2003) i Madrid (2006/07) on he tocat en clubs i sales més emblemàtics de les dues ciutats.
En l'actualitat estic aprofundint en el jazz a l'escola de música moderna de Múrcia Groove amb Antonio Peñalver. Forma part activa de diverses formacions com: Sr. Aliaga (grup de versions Indie), Midnight Riders (tribut a Bon jovi) i Digan lo que digan (espectáculo homenaje a Rafael).

 En el disc hi ha diverses col·laboracions de grans músics de la zona. En el mateix apareixen:  Iván López (The Xs, EVO), Ingrid Mathieu Robles, David Cano (Skarabajo jazz band, Dixieland Train), Carlos Mansa (Sr. Aliaga, Vane la Negra), José Javier Molina Guerrero (The Jokers), Antonio Piñera Pumuki (Azuleo), Johnny Blood (Nakatone, Johnny Blood), Abel Tudela y Pedro Vázquez (Antonio Gómez trío, Quique Simón trío). D'acord amb el concepte de la feina, el disc ha estat gravat en diferents estudis de Cieza (Múrcia), València, Madrid, Bordeus i Berlín entre Març i Maig del 2019. Mesclat i masteritzat per Johnny Blood i produït per Paco 3spada. Disseny gràfic, maquetació i il·lustracions per Nacho Muñoz. 
També s'ha realitzat un vídeo clip sota la supervisió de Sergio Town (Cieza) del primer senzill
d'aquest CD que porta el títol de quadern de bitàcola. Gravat a la localitat de Cieza (Múrcia). 

Disc enèrgic, sensible fet amb el cor i les mans com un artesà


No hay comentarios:

Publicar un comentario