lunes, 11 de mayo de 2020

La Phaze, música infecciosa per a temps incerts



Han hagut de passar nou anys i una pandèmia perquè arribés l'anhelada notificació: La novetat de La Phaze i el seu "La Phaze EP". I encara que algunes coses han canviat per als francesos, com la incorporació a el grup de l'explorador de l'underground londinenc Speaker Louis, altres segueixen intactes, com el compromís intransigent en els textos de Damny, la velocitat dels ritmes urbans, i el so orgànic de la instrumentació reggae-dub d'Arnaud. Un retorn als seus orígens electrònics i de la bass music, després d'una etapa més radical i pròxima a l'punk-rock, però sense abandonar l'etiqueta pungle (punk + jungle), el subgènere personal que van forjar fa ja dues dècades.

Ens presenten un EP de tres temes editat per AT(h)OME Records, un nom que no podia venir més a compte en els temps que corren.

¿El millor d'aquest retorn? Que es tracta d'un avanç, ja que aquesta tardor tornaran a la càrrega amb l'album complet, disposats a trencar les pistes de ball una altra dècada més. Si les circumstàncies ho permeten, és clar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario