sábado, 16 de mayo de 2020

Alleyfest: un fesitval en streaming adaptat a noves èpoques


Neix ALLEYFEST, un festival de concerts en streaming i en directe per a tot el món, des de l'estudi 41dB Studio de Cassà de la Selva, Girona.
Es farà des de:

El divendres 12 juny a les 21h actuarà ELISMA, que van llançar el seu tercer disc "Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock" fa dos anys, seran una de les primeres bandes participants.

Vizio, Violblast, Big Black Rhino, Deldrac, Imperial Jade, Rock per Xics, Erio, 11 Bis, Barrena, The Sevenfies, són algunes de les bandes que estan programades per als mesos de juny i juliol. I l'estudi continua buscant grups i artistes que vulguin seguir oferint el seu talent i els seus shows al seu públic i a el nou públic que pugui sorgir aprofitant aquest nou format de concerts i aquesta gran oportunitat de poder seguir treballant amb qualitat i dignitat econòmica

A causa de la nova realitat que està tocant viure a tots els músics, grups i artistes en general, aquests han vist com tota la seva activitat ha quedat frenada en sec per la suspensió de concerts, festivals, festes majors i totes les actuacions amb públic assistent.
Davant aquesta situació l'estudi de gravació 41dB Studio situat a Cassà de la Selva (Girona) ha creat aquest ALLEYFEST. Un festival o cicle de concerts en streaming i en directe des de l'estudi, amb l'objectiu de donar continuïtat i sortida a tota l'escena musical més propera, amb la màxima qualitat d'àudio i vídeo que ofereix l'estudi, i de forma remunerada per a totes les parts implicades a través de la compra d'entrades per part de públic.
El públic podrà gaudir de les transmissions en directe i durant els següents 30 dies, a través dels seus propis dispositius d'àudio i vídeo (TV, ordinador, smartphone, tablet ...) sense haver d'estar present en l'estudi. També podrà interactuar, fer comentaris, aplaudir, fer preguntes a el grup, demanar bisos ... a través del xat interactiu que el grup estarà veient en tot moment des d'una pantalla habilitada a la sala on es faran les actuacions.
Sonorització amb microfonia i equips professionals, múltiples càmeres fixes i mòbils d'alta qualitat per fer una realització de vídeo professional, i una il·luminació i escenografia personalitzada per a cada actuació són el diferencial de qualitat que ofereix l'estudi 41dB Studio respecte a les transmissions en línia per compte pròpia que han irromput en les xarxes últimament.
Si el festival té una bona acollida per part de públic en aquests dos primers mesos de concerts, es podria ampliar la programació per a l'agost, setembre i en endavant.

41dB Studio és un petit estudi de gravació, creació i producció musical situat a Cassà de la Selva que va començar la seva activitat el 2015 amb el músic Rubén Berengena acompanyat de Toni Garcés. Actualment continua gestionat per Rubén Berengena juntament amb el tècnic de so Francesc Agustí.


No hay comentarios:

Publicar un comentario