lunes, 7 de septiembre de 2020

Búltur ens presenta "Las nuevas luces"

 


Búltur és una banda d'indie-rock nascuda a Madrid. Amb un poderós directe com a pedra angular des dels seus inicis, el seu so ha anat assentant-se sobre potents guitarres i elaborats sons sintètics fins arribar a l'estil directe i natural del seu nou treball, “Las nuevas luces”.

Els quatre components de el grup -Jorge (veu, sintetitzador), Álvaro (bateria), Pedro (guitarra, sintetitzador) i Gaspar (guitarra, sintetitzador) - sempre han volgut allunyar-se d'etiquetes, deixant entrar al seu local d'assaig totes les influències que els permetessin plasmar en la seva música allò que han volgut explicar.

El seu nou treball és un salt cap a un estil més lluminós i més nítid que obre la porta a la maduresa del seu so. És el viatge de la banda des de la zona abissal fins a la superfície. És, a el mateix temps, l'aterratge d'una dècada de passió i esforç per la música al so perfecte amb el qual volen cantar les seves històries, així com el punt de partida des del qual Búltur s'enlaira per seguir omplint amb la seva personalitat qualsevol pista que es preï.

Amb el seu nou disc, “Las nuevas luces”, la banda madrilenya vol afegir el seu segell propi a l'escena indie / alternativa del nostre país. Una declaració d'intencions, i també la seva més madura aposta fins a la data, per a la qual han comptat amb el toc especial als arranjaments del productor murcià Raúl de Lara (Second, Nunatak, Neuman) i amb la guitarra de Jorge Guirao (Second) .

No hay comentarios:

Publicar un comentario