domingo, 6 de septiembre de 2020

Paupiripau presenta el treball "Pau al món"

'Pau al món', a banda de ser un eslogan per desitjar la pau mundial, és el primer álbum en solitari de Pau Giralt Font i hi busca recollir les vivències que més l'han marcat i també la seva actitud al món.

Les cançons del disc les va començar a compondre a guitarra i piano l'última dècada i ha estat ara, després de tres mesos de retir, que ha fet la tria i la composició final acompanyada de sintetitzadors i sons estrafolaris.

Un cop triades les deu cançons que composen aquest disc, en Pau va convidar els seus amics Jordi Serradell (bateria) i Enric Bassacona (baix) a participar en el projecte i després d'una setmana d'assajos, van tancar-se a l'estudi a fer la gravació. Aquest procés ple de riscos i improvitzacions està totalment assumit per l'artista que d'alguna manera ja buscava aquesta aventura i estava disposat a acceptar el resultat final fos quin fos, perquè considera que és un procés totalment únic i personal.

'Pau al món' ha estat enregistrat a La Isla Estudi de Barcelona amb Pablo Miranda de tècnic de so i la col·laboració de Jordi Serradell, Enric Bassacoma, Guillermo Martorell i Júlia Canals.

Paupiripau és com familiars i amics han anomenat des de petit en Pau Giralt Font (Empordà 1991). Als 3 anys va començar a estudiar a l'Escola de Música de Torroella de Montgrí i al llarg de la seva vida ha format part de diferents grups i projectes musicals. D'adolescent va començar a tocar al grup empordanès de versions The Jumps, després als Sanjays, amb els quals van publicar tres discos. En paral·lel va participar com a músic i autor de diferents cançons en els tres discos de Macrobukkake. També ha format part de diferents projectes musicals com La Perdiu Spencer, Medusa Box i Massagran i el calidoscopi.

Però tot i l'experiència, en Pau no acabava de sentir-se lliure musicalment parlant, fins que va tenir l'oportunitat de pujar ell sol a l'escenari i començar a experimentar amb diferents instruments, acompanyaments, reverberació i sons estrambòtics. A partir de llavors va trencar amb moltes pors del passat i va decidir ser ell el protagonista animant-se a enregistrar aquest disc i a interpretar en públic la seva música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario