jueves, 10 de septiembre de 2020

Els Amics de les Arts treuen a la llum el nou disc "El senyal que esperaves"El nou disc d’Els Amics de les Arts surt a la venda el 18 de setembre. ‘El senyal que esperaves’ es publica amb 6 mesos de retard degut a l’actual crisi sanitària

La data prevista de la sortida del cinquè treball d’Els Amics de les Arts era el 20 de març, però el crític moment de pandèmia global que es vivia en aquell moment no va permetre la seva publicació ni l’activació de la nova gira del grup.

El 18 de setembre finalment sortirà a la venda i es podran escoltar a totes les plataformes digitals els deu temes que formen part de ‘El Senyal Que Esperaves’ (Música Global-Universal Music, 2020).

Es tracta de deu noves deu cançons on hi trobem tots els colors que caracteritzen al grup, amb deu històries que són un nova crònica del seu pas per la vida i que canten al somriure malgrat tot, a les diferents versions de nosaltres mateixos, a la vida que hi ha sota la vida.

En el seu nou treball, la banda posa l’eclecticisme al servei del pop per oferir un disc de contrastos, amb hits marca de la casa i alhora una renovada voluntat d´eixamplar sonoritats.

A ‘El Senyal Que Esperaves’ hi conviuen les cordes i els sintetitzadors, la frase més punyent i la melodia més agradable, la voluntat de fer música que connecti amb l´oient i que alhora permeti anar més enllà d´una primera escolta.

El disc compta de nou amb la producció de l’escocès Tony Doogan (David Byrne, Snow Patrol, Belle and Sebastian), seguint l’estela sonora del seu anterior treball ‘Un estrany poder’.

El retard de la sortida ha implicat que la banda ja hagi avançat cinc de les cançons que formen part de l’àlbum. Els temes que ja estan en obert actualment són “El meu cos”; “El senyal que esperaves”, “Et vaig dir”,  “No vam saber tornar” i “Semblava que fossis tu”.

El trio format per (Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué) ha demostrat una gran capacitat de reinventar-se i crear en els moments més difícils. Durant els mesos que vam estar tancats a casa van oferir diversos concerts en directe, va presentar una sèrie per Youtube sobre el confinament i fins i tot va enregistrar versions dels seus temes sense que la distància física entre els tres membres els impedís el contacte constant i la fidelitat cap al seu públic.

El nou disc d’Els Amics de les Arts es publica en uns temps estranys per la música i per la música en viu però malgrat les adversitats, aquest 2020 fan un pas definitiu a la recerca de la cançó que perduri i que se sumi a un repertori que sens dubte ja és la banda sonora de molts.

Els concerts de presentació previstos són el proper 16 d´Octubre a Barcelona, el 17 del mateix mes a Girona, el 23 d´octubre a Llinars del Vallés, i el 7 de novembre a Olesa de Montserrat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario