lunes, 12 de octubre de 2020

El Black Pope lliura una "Goth Girl" per al segle XXI

L'artista Black Pope, amb seu a Berlín, acaba de llançar un nou single anomenat "Goth Girl", que segur que et farà somriure (i potser fins i tot et farà una mica de delineador d'ulls). La cançó està acompanyada d'un vídeo musical autodirigit que veu a la futura actriu Hannah Lee portant una doble vida i generalment causant problemes.

"Goth Girl" és una celebració de tota la contracultura fosca que ha existit. El que m'encanta d'aquestes cultures és la voluntat d'expressar el seu costat fosc en veu alta. Això és el que aquesta Goth Girl representa. És un tornado fosc i fort de maldat i li agrada el que li agrada ", explica el compositor.

La cançó va ser gravada amb el productor Cian Riordan (St. Vincent, Mini Mansions) i és el primer senzill de l'àlbum debut de Black Pope que es publicarà l'any que ve. L'àlbum es va gravar durant set dies en els estudis Monique de Cork, Irlanda, i ha estat descrit per l'artista com "una carta d'amor a Loserville".

La música de Black Pope ha estat descrita per la revista Mojo com una banda sonora de neo-rock'n'roll de surf guitarrista. Reescrivint històries d'amor d'adolescents com pel·lícules de terror, Black Pope pren prestat de l'rock'n'roll clàssic i contemporani per a portar-te a una època que mai va existir. Actualment establint el seu culte a Berlín, la gent se sent atreta per les seves actuacions d'alta energia, el seu carisma que sacseja el maluc i la seva insaciable apetit per totes les coses fosques i misterioses. Per a molts, aquest és la fi de la civilització tal com la coneixem. Per al Black Pope, és només una altra lluna plena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario