viernes, 9 de octubre de 2020

Roc Puig presenta el seu nou disc "Ulls color de mar"

Roc Puig presenta el seu nou disc "Ulls color de mar" (Crea Music, 2020). Es tracta d’un recull de 12 cançons que descriuen un viatge emocional en forma de capítols d’una mateixa història

Les cançons han estat produïdes per Jofre Bargadí i compta amb les col·laboracions, entre d’altres, de Pemi Rovirosa i Alexandre Rexach

Després de 4 anys de la sortida del seu segon àlbum, “Ulls color de mar” (Crea Music, 2020) és el nou treball de Roc Puig i un punt d’inflexió en la seva trajectòria musical.

“Ulls color de mar” és un viatge emocional, divertit, èpic i ple de maduresa on la màxima ha sigut : menys és més. Un disc conceptual i independent a l’hora. Podries escoltar perfectament les cançons per separat perquè cada tema té vida pròpia. Però si vols entrar en el joc, hauries d’ escoltar-lo en l’ordre que es presenta. Com si fossin capítols d’un llibre o actes d’una obra amb una banda sonora que t’atraparà des de la primera nota.

A “Ulls color de Mar”, Roc Puig ha evolucionat a l’hora de fer les cançons. Tal i com diu:

“No he volgut limitar-me a l’hora d’estructurar els temes. Vull trencar la rutina auto

imposada de posar solos de guitarra que no són necessaris, ni a fer la estructura típica

del pop rock. No hi ha tornades de sobres, ni minuts extres per una cançó que potser

en 2 minuts ja et pot fer sentir el que vull”

La producció musical del disc ha anat un altre cop a càrrec de Jofre Bardagí i l’enregistrament i mescla de les cançons per part de Nacho Fisac i Santi Maspons s’ha fet als estudis La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana. Compta amb col·laboracions de luxe com en Pemi Rovirosa de Lax’n’Busto i també l´Alexandre Rexach de Glaucs. Menció apart, els músics de confiança i la banda que l’acompayarà en directe com en Pepe García a la guitarra, l’Eloi López a la bateria, el Marc Canelles a les guitarres i en Jaume Surroca al baix. 

El senzill escollit per presentar aquest nou treball es la cançó “Diferents”. Curiosament va ser la primera composició que es va fer per aquest treball i serà també la que encetarà el camí del disc en aquest nou camí ple d’il·lusió.

Roc Puig torna a aparèixer en el panorama musical del nostre país. Aquestes cançons i la historia que la envolta bé mereixen una oportunitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario