sábado, 10 de octubre de 2020

Pere Miró ens presenta el vinil "Camarades"

"Camarades" és el nou disc que el saxofonista Pere Miró ha enregistrat durant el confinament. És una postal d'aquest moment carregada d'esperança, reivindicació de la cultura com a servei essencial i d'agraïment als camarades que ens han fet costat. 

En aquest disc hi podem sentir peces d'alguns dels millors intèrprets del saxo baríton com Serge Chaloff, Gerry Mulligan, Harry Carney, Sahib Shihab, Nick Brignola, Leo Parker o Pepper Adams juntament amb una composició pròpia. Tots ells són músics que Miró ha estudiat al llarg dels anys i que han influenciat la seva manera de tocar. 

El disc l'ha enregistrat el mateix Miró a casa seva durant els mesos d'abril i maig de 2020 excepte en tres de les peces que hi ha la col·laboració d'en Pepe Martínez als càntirs, d'en Pau Vidal a la flauta i de l'Hector Martín a la guitarra. Ells també ho van enregistrar des de casa seva. Posteriorment, es va poder mesclar i masteritzar a Àmbit Produccions amb el Marc Ferrer i Krakatoa Records n'ha fet l'edició en vinil. Actualment, es pot adquirir físicament a Discos Local 3 de Martorell.

En definitiva, un disc que no estava planificat dins el full de ruta de Pere Miró però que va aprofitar la situació complexa de la pandèmia per transformar-la en música i retre així aquest petit agraïment a tota la gent que ha estat al nostre costat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario