jueves, 14 de enero de 2021

Emilio Sastre de Tortosa ens presenta el seu disc "Casiopea"

El cantatante i compositor de Tortosa, Emilio Sastre, està despertant interès en diferents països llatinoamericans.

La seva cançó "Cassiopea" és habitual en moltes emissores de ràdio de Mèxic, Xile i Argentina.

El disc ha estat produït pel músic argentí Richie Selmo, guitarrista del mític grup Ràfega. Les cançons es van compondre en els durs mesos de confinament.

Emilio José Sastre Martínez, més conegut com "El Padre Eloy" de el grup musical La Moto del Monaguillo, va aprofitar els mesos de confinament per compondre el que seria el seu primer disc en solitari.

Després d'intentar, en va, convèncer la resta de components de La Moto d'obrir mercat i fer lletres en castellà, es va llançar a l'arena per lliure, sense abandonar el mític grup sarcàstic de les Terres de l'Ebre.

Durant els durs mesos de confinament, em vaig dedicar a tocar la guitarra i compondre de forma més

seriosa, encara que no pot evitar escriure “Conchita Alegre”, són molts anys component lletres

sarcàstiques per a La Moto i era inevitable ....

Un dia va contactar amb Richie Selmo, sense saber qui era, i li vaig comentar que tenia uns temes acabats de fer i queden en que els enviaria. Es va quedar fascinat de la ironia i el doble sentit de “Conchita Alegre”. A l'Argentina, "Conchita" té una altra interpretació i li semblat molt graciós i ocurrent. Vaig quedar en enviar-li més temes, es va enamorar de Cassiopea ..., aquesta cançó ja més seriosa. Així va ser com va sortir aquest disc, de forma accidental.

A vegades la vida ens sorprèn i una cosa que mai pensem que tindria més incidència que la de passar un avorrit del confinament, es converteix en un èxit inesperat. Com diria Pedro Navaja: "La vida te da  sorpresas ...".

No hay comentarios:

Publicar un comentario