martes, 2 de marzo de 2021

MOVES presenta 'REMEMBER' (demo edit) del seu nou disc "The Challenge"

Foto: Luis Lecumberry

"REMEMBER" és el segon single avançament de "The Challenge", el nou àlbum de MOVES que veurà la llum la propera tardor.

En un format diferent, amb teclats, guitarres i sense bateria, Moves ens regala un DEMO EDIT com avantsala del seu pròxim disc "The Challenge". REMEMBER es va gravar durant el confinament i el resultat és una cosa tan màgic i especial per a la banda, que han decidit publicar-abans de el disc en el qual també trobarem una altra versió gravada amb tota la banda.

Abril de 2020. Aquesta era la data que tenien programada per entrar en l'estudi i gravar el LP. Però com la majoria de plans d'aquest mes, va haver de ser ajornat. Malgrat estar separats i sense possibilitat de reunir-se, durant els primers mesos del confinament, van decidir crear aquesta edició sense bateria ni percussió potenciant ambients amb teclats que aporten un so atmosfèric i volàtil a el tema. Així va néixer aquesta mena de somni en homenatge a David Bowie.

REMEMBER és també una reflexió sobre la mort. A on ens porta? Què hi ha al món del més enllà ... Hi ha alguna cosa més no? Sense el blau cel del cel, la calor de el sol, la força de la mar, la infinitat de la passió o la màgia de l'amor ... ¿estranyarem la bellesa de la vida?

Composició i lletra: Matias Segòvia & Jacqueline Seligmann

Produït per: Matias Segòvia i Nathan Baughman

Mescla: Aaron Baughman

Màster: Analog Drive In

Veu: Jacqueline Seligmann

Guitarres, teclats, cors: Matias Segòvia

Teclats: Freddy Forner

Baix, teclats, cors: Nathan Baughman

Artwork: Seascape Storm / Eduard Resbier

Vídeo teaser: Chino Cob

Imatges: Alvaro Gonzales a.k.a Face Tic


MOVES neix el 2015, quan Jacqueline Seligmann i Matias Segovia s'uneixen en l'estudi i comencen a donar forma a la química musical que hi ha entre ells. Junts treballen en la composició. Matias s'enfoca en la producció i Jacqueline en la lletra. Els temes de MOVES sorgeixen melancòlics amb arranjaments densos, ple de capes, lletres poètiques i una veu dramàtica i intensa.

Jacqueline Seligmann és una cantant i compositora d'Amsterdam provinent de el món de l'Jazz. Dotada d'una gran presència sobre l'escenari, destaca també per la seva especial veu carregada de so propi. Anteriorment ha format part de diverses bandes com Mann, Over the Moon o AmorDMorado.

Per la seva banda, Matias Segovia, ha format part de bandes com OVNI i Carrots durant anys. En MOVES és guitarrista, compositor i productor d'aquest últim treball.


MOVES els músics:

Jacqueline Seligmann - veu

Matias Segòvia - guitarra, cors

Freddy Forner - teclat

Marina Ferriz - violí

Nathan Baughman - baix, cors

Luciano Bertolini - bateria

Aquest any Vicente Maciá, conegut per Carrots i per Pigmy, el seu projecte en solitari, s'ha incorporat a MOVES com a guitarrista fix. Piti Elvira continua col·laborant en algunes cançons d'aquest nou treball i també compten amb Chino Cob com VJ i efectes en directe.

En 2016 llancen els singles "Solitude" i "Sky". Un fort arrencada amb la signatura de Luis Bestard en la bateria.

El 2018 neix el seu àlbum debut "Landscape on a Plate" i aquest mateix any, es publica el videoclip "Are We", realitzat per Marta Romero.

En 2019 veu la llum un single amb dos temes: "The Challenge" i "Black Room". Dues composicions plenes d'atmosferes que viatgen per universos foscos, en què els elements de percussió passen a un primer pla i els cops de cua psicodèlics són més evidents que mai gràcies a Piti Elvira, qui es va fer responsable de la producció de "Black Room" i va col·laborar amb la banda.

És llavors i comptant amb un repertori potent quan la banda presenta el seu directe a Barcelona i Madrid.

Luciano Bertolini s'incorpora com a bateria en 2020. Havent tocat en bandes reconegudes a Buenos Aires, s'uneix a el projecte aportant experiència i solidesa. En aquest mateix any es publica el videoclip "Black Room", realitzat per Marta Romero.

Per posar-li la guinda a l'any 2020, MOVES grava el seu segon àlbum "The Challenge" composat per 10 temes que veurà la llum a l'octubre de 2021. Encara que el so és típic de MOVES, en aquest nou treball trobarem una mica més salvatge, amb moltes capes i parets de so.

Mentre que en el seu àlbum debut "Landscape on a Plate" les lletres tractaven dels seus viatges interns i la tortura mental, el tema principal de el nou disc és la batalla en contra de la injustícia en un món que sembla haver assimilat la crueltat i les mentides . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario