lunes, 12 de abril de 2021

"Carrer" el cinquè disc de Ebri Knight

 


"Carrer" és el cinquè disc d'estudi de Ebri Knight. Després de l'EP "La Voz Dormida", la banda ha seguit explorant sonoritats i estils de la mà del productor de País Valencià Mark Dasousa per aconseguir el que és, sens dubte, el seu treball més divers.

El disc és fruit del context en què vivim i d'aquí el títol de 'Carrer'. El carrer descriu l'espai on desenvolupem la nostra vida, les nostres relacions socials i les nostres lluites quotidianes; l'espai que desitgem recuperar després dels mesos de confinament i de limitació social.

Ebri Knight, sovint, han tractat la memòria i el passat en les seves lletres però, en aquesta ocasió, han elaborat una lletres més directes, actuals i lligades a la realitat que ens envolta. Si 'Guerrilla' parlava de paisatges, d'estacions, del dia i de la nit, a 'Carrer' el paisatge és una ciutat i una societat més fosques on els Ebris veuen créixer espurnes d'esperança.

Aquest és també el primer disc des de la incorporació de les noves components de la banda, fet que queda reflectit en la forma de treballar les cançons i en la seva sonoritat.

'Carrer' consolida el treball iniciat amb l'anterior EP i és el fruit d'un any de producció i treball meticulós de les cançons: onze peces que juguen amb el segell folk d'Ebri Knight destil·lat al màxim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario