miércoles, 14 de abril de 2021

Els de #Granada Verona ens presenta "Capital silencio"

Els granadins Verona, van debutar el 2016 amb l'EP Dinàmica, un dels debuts més impactants de l'any per a algunes publicacions especialitzades. Darrere de el so estava Paco Román, de Neuman que els cita en el seu estudi de Granada dos anys després per produir, tocar i cantar al costat d'Antonio Verona en la seva posada de llarg, Equilibri. 10 temes gravats en analògic amb cintes magnètiques i guitarres dels 60'. Oscil·lants i ciclotímics, ascendeixen i descendeixen de la calma més absoluta a l'guitarreig més desassossegant. Cançons que juxtaposen estats d'ànim, contradiccions i dubtes.

Per al seu segon EP criden a Luca Petricca per dirigir la producció. Las tonadas de Fuerzas resultantes, editat en 2019, aprofundeixen en els jocs de veus i les tornades, ampliant els seus registres amb aproximacions a l'pop psicodèlic. Un pas endavant en brillant, colorit i actitud, que el públic que va assistir als seus més de 40 concerts d'aquest any, va ratificar corejant temes com “Fiebre” o “Amanecer”.

Ara presenten Capital silencio, el seu segon llarga durada: Enèrgic, potent i alhora sensible. 

Granada té nous abanderats de l'indie rock. Es diuen Verona. Van presentar el disc al Teatro Muñoz Seca (Madrid) el passat 27 de Març 13h

No hay comentarios:

Publicar un comentario