sábado, 3 de abril de 2021

Heiser ens presenta "Futuro imperfecto"

L'àlbum de debut dels extremenys Heiser és la confluència de molts camins, la barreja de moltes influències i la necessitat de rebel·lar-se davant el que estableix.

Heiser sorgeix a Badajoz el 2019 després de la unió de músics amb llarga trajectòria en l'escena musical extremenya. La idea, per a ells, ha estat clara des del principi: fer bones melodies i expressar emocions sinceres en lletres directes i treballades. Així va sorgir ràpidament un repertori que unia diferents vessants i conformava un estil personal de difícil classificació. Heiser se sent còmode fugint de les etiquetes i obrint un camí propi.

Aquest "Futuro Imperfecto" es grava durant 2020 a Silence Studios de la mà de David Capellán, veient-retardada la finalització de la gravació pel confinament dels mesos de març i abril produït per la pandèmia que ha posat de cap per avall el nostre món.

Al setembre de 2020 publiquen "Catedrales", primer avançament del disc que, acompanyat del seu videoclip, rep una gran acollida arribant el vídeo ràpidament a les 10000 visites a Youtube. Catedrals és una cançó que parla del canvi, de la incertesa i de la necessitat de sortir de la zona de confort.

Mesos després van presentar el segon single del disc titulat "Sigo vivo". És una cançó directa amb una tornada que sona a himne i que suposa una injecció d'optimisme molt necessària per al temps que estem vivint.

Finalment, al febrer de 2021, publiquen "Futuro Imperfecto", el tercer senzill del disc a què dóna títol. "Futuro Imperfecto" és un tema de guitarres potents, una gran melodia i una lletra que surt des de els budells per lamentar-se per les vegades en què actuem amb el cap i no amb el cor.

Amb aquest disc, Heiser es presenta a pit descobert davant els dubtes i les adversitats. En "Futuro Imperfecto" es recullen 8 cançons en què es nota veritat, ràbia i inconformisme. Guitarres contundents, melodies inspirades, cors enganxosos per explicar històries que surten de dins i que conformen l'escenari d'un futur imperfecte on seguir vius. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario