lunes, 5 de abril de 2021

Torna en Poor, més pur que mai

Música urbana? Hip hop? Trap? Sembla que molts grups i mitjans s'han perdut capítols d'una sèrie que no entenen i busquen una drecera per posar-se al dia, però dins de tota aquesta voràgine de colors i veu sintetitzada hi ha un que es manté Pur.

Poor Tràmit es buida traient la seva part més dura i crua fent una tornada als orígens, no parla de flors, ni d'abraçades: Rap català en estat pur.

Seguint l'estela del seu anterior treball "La Fleca" amb més de 10 mil reproduccions, aquest 22 de febrer surt a totes les plataformes digitals el primer LP d'aquest rapper de Premià, juntament amb l'estrena del seu nou videoclip, acompanyat per icones de l'escena com Rodrigo Laviña (At Versaris, Extraño Weys), Lil Dami, Valtonyc, Feo1, Lil Russia, Lucas Pulcro o Xavi Mata, sobre els ritmes contundents de Stash House, Jahzzmvn o Dj Enzo. Sense additius ni artificis, més pur que mai.

Però... Qui és Poor Tramit?

En Marc, el Kaiz o més conegut com en Poor, és per a molts un referent de l'escena del rap en català, un abans i un després al panorama, que amb energies renovades del nano del Maresme torna per donar un bon cop a la taula de l'escena. 

Amb 4 treballs a l'esquena: La Fleca (2020), #GuaraplaMixtape (2019), Pizza i Fum (2016) i Cendra i Folis (2015) , col·laboracions i produccions amb reconeguts artistes (Cesk Freixas, Lil Dami, Valtonyc, Sr. Oca ...), ha forjat un estil propi que conjuntament amb un directe sòlid l'ha portat a recorrer bona part del territori.

No hay comentarios:

Publicar un comentario