viernes, 30 de abril de 2021

TéCanela prepara el seu segon àlbum que llançarà a través de Calaverita Records

TéCanela està treballant des de fa alguns mesos en el que serà el seu segon disc, que sortirà a la llum a finals d'aquest 2021. Per la publicació d'aquest nou àlbum s'incorpora a el segell madrileny Calaverita Records, amb el qual uneixen forces per a aquest llançament, compartint equip amb artistes com Adrià Salas, Travis Birds o Coneixent Rússia.

El duo, format per Ariadna Rubio i Janus Fernández, necessita poca presentació després de la irrupció a finals de 2017 amb el seu debut 'Las Dos Caras del Hilo'. Un treball que van gravar gràcies a un crowdfunding que va superar totes les expectatives, i que en els següents anys els ha situat com un dels noms imprescindibles dins de la nova escena de la cançó d'autor / a, caracteritzant-se per un mestissatge d'estils únic i acompanyats de lletres carregades d'optimisme, humor i bon rotllo, però també d'ironia i crítica social.

TéCanela ha col·laborat amb artistes com Adrià Salas, Ciudad Jara o Club del Río els seus acústics a SDMA han aconseguit un gran èxit en els últims anys, a més d'haver recorregut diversos festivals per la península.

Per aquesta primavera, i mentre continuen amb la gravació del seu nou treball, TéCanela torna als escenaris i ja té confirmades les següents dates:

No hay comentarios:

Publicar un comentario