sábado, 15 de mayo de 2021

Els mexicans Zoé ens presenten el disc "Sonidos de Karmática Resonancia"

L'exitosa banda mexicana Zoé guanyadora de quatre Grammy publica el seu setè disc d’estudi amb dos dels seus membres -León Larregui, cantant i compositor, i Sergio Acosta, guitarra- instal·lats a Barcelona

Zoé han guanyat quatre premis Grammy i han venut més de 2 milions i mig de discos

"Sonidos de Karmática Resonancia" ha estat produït pel productor nord americà instal·lat a Londres, Craig Silvey, conegut per la seva feina amb discos d’Arcade Fire, The National i Arctic Monkeys

Zoé és un dels grups de rock més importants d’Iberoamèrica. Amb sis discos al mercat publicats a més de vuit països, han aconseguit batre molts rècords, com el fet d’haver guanyat quatre premis Grammy o d’haver col·locat el seu disc "Reptilectric" (2008) durant deu mesos al top 10 de les llistes de discos més venuts de Mèxic. En total, la seva discografia suma un triple disc de diamant, nou de platí i dos d’or.

Sense anar més lluny, el disc "Aztlan" (2018) -doble platí- va transformar Zoé en el primer artista llatí en tenir 11 cançons d’un mateix àlbum al Top200 d’Spotify. Amb aquest disc van guanyar el Premi Grammy a Millor àlbum de rock llatí i van fer més de 115 concerts a 14 països diferents, molts d’ells, sold out.

Des de fa uns quants mesos, el cantat i compositor del grup, León Larregui, i el guitarrista Sergi Acosta, viuen amb les seves respectives famílies a Barcelona. Des d’aquí llancen a tot el món el seu setè disc d’estudi, titulat "Sonidos de Karmática Resonancia", que ha produït el nordamericà instal·lat a Londres, Craig Silvey, conegut per la seva feina amb discos d’Arcade Fire, The National i Arctic Monkeys.


No hay comentarios:

Publicar un comentario