viernes, 14 de mayo de 2021

La Companyia Elèctrica Dharma ens presenta "Tots Junts Vencerem"

La Dharma enregistra la versió de ‘We shall overcome’, un autèntic himne de resistència a totes les opressions, que durant anys els ha acompanyat.

La Companyia Elèctrica Dharma, sota el títol 'Tots junts vencerem' (RGB Suports, 2021), reinterpreta el clàssic 'We shall overcome'. Emmarcat en el moviment dels drets civils afroamericans, aquesta cançó ha esdevingut un autèntic himne internacional de resistència a totes les opressions.

“…ja feia una colla d’anys que la tocàvem en directe, la vam estrenar als concerts de Memphis de l’any 2007 (Memphis in May Fest) i vam sentir que aquell sentiment d’identitat en la lluita i la resistència que travessa la cançó, era molt vigent. Si vam sentir que era vigent el 2007, imagineu-vos ara! Continua essent símbol d’esperança i resiliència davant la repressió d’aquests estats corruptes, egoistes i depredadors. D’aquí la nostra honesta aportació…” 

La Dharma condueix la cançó de la simplicitat a l'emoció sense concessions efectistes de cap mena, música que mou consciències directament de la pell al cor. Quan la flama s'encén el cor comú batega: Tots junts vencerem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario