miércoles, 23 de junio de 2021

Conmutadores reten homenatge a Mecano i l'actualitzen en el seu nou disc


Conmutadores ret homenatge a Mecano i l'actualitzen. Amb l'àlbum, desitgen celebrar aquests 40 anys de la seva sortida al mercat amb aquest "40 Años del Disco del Reloj"

Després de "Hoy no me puedo levantar" i "Perdido en mi habitación", senzills originals publicats el 1981, i que Conmutadores ha publicat aquest any.

Amb un so molt proper a la filosofia tecno-pop dels primers 80, Conmutadores li donen una volta més ballable a totes aquestes cançons tan conegudes. Conmutadores li donen més energia i lluminositat, de manera que aquest disc no pot ser considerat com un disc "tribut", sinó més aviat un homenatge que Conmutadores ha sabut actualitzar. Tecno-pop actual sense deixar de mirar cap al passat i les formes de treballar de l'època.

El disc "40 Años del Disco del Reloj" compta amb les 12 cançons de l'original dutes a el terreny dels sevillans Conmutadores. L'àlbum ja està disponible, respectant l'ordre de publicació de singles de l'àlbum "Mecano", més conegut com el disc del rellotge, que va ser una fita en el seu dia i Commutadors ha volgut reestructurar al complet, amb tot el respecte, afecte i admiració que el quartet té pel trio madrileny. Una revisió integra, respectant cançons, ordre i singles. Un treball que sorprèn a propis i estranys.

Conmutadores

Víctor M (Veu), Xelo Rico (teclats), Jose Blond (Bateria) i Mist3rfly (sintetitzadors i baixos).

No hay comentarios:

Publicar un comentario