lunes, 14 de junio de 2021

Els reusencs Plombiers publiquen el seu primer disc “L’inefable Moment”


Els reusencs Plombiers publiquen el seu primer  disc “L’inefable Moment”. La formació musical ha enregistrat el primer LP al Refugi Recording Studio de Cambrils sota els comandaments d’Albert Recasens.

El grup musical de Reus ha publicat a principis de 2020 “L’inefable moment”, set cançons de sonoritat indie-pop que són la carta de presentació d’una formació que porta tres anys rondant per diferents sales del Camp de Tarragona. L’enregistrament del disc s’ha dut a terme al Refugi Recording Studio de Cambrils, comandats pel cantant de La Clandestina Albert Recasens. Anteriorment van publicar “La darrera gènesi”, un EP de tres cançons que van enregistrar als Bucs de La Palma de Reus l’any 2017. Ara s’allunyen d’aquell folk primerenc i s’endinsen en el pop, l’indie, la cançó d’autor i el rock.

Amb un eix temàtic que reivindica totes les vessants de qualsevol relació de parella, els del Baix Camp expliquen les diferents etapes que una parella viu al llarg del temps: l’enamorament, l’estabilitat, els dubtes, el trencament... Les lletres, escrites pel cantant de la banda, Frankie Boronat; tenen referències musicals i literàries. També apareix la cultura popular, en aquest cas la colla castellera Xiquets de Reus, al single del disc “Salta”, on reivindiquen la Festa Major de Reus i tots els seus elements festius.

Actualment Plombiers es troba promocionant L’inefable Moment per diferents sales i teatres del país però ja pensen en un segon disc i la banda es troba en ple procés de pre-producció de noves cançons que encara no tenen data de sortida.

Un disc enèrgic, fet amb molt d'amor per la terra, la cultura i les relacions socials que tant mancades estan mancades darrerament, per la pandèmia. Música feta amb passió des de la capital del Baix Camp i on la joventut i les maneres clares de fer música dona per resultat un disc rodó amb ganes de més. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario