domingo, 13 de junio de 2021

‘O Método’, el nou àlbum de Rodrigo Leão

‘O Método’, el nou àlbum composat amb material original i inèdit de Rodrigo Leão, que va aconseguir arribar al número 1 a la llista de vendes de Portugal la mateixa setmana del seu llançament. Rodrigo Leão un dels compositors més respectats i estimats a tot el món, i al seu país no anava a es menys. Un veritable profeta a casa seva.

Així ens explica Rodrigo com va néixer ‘O Método’:

“O Método” ha resultado ser el disco en que más he tocado piano acústico, lo que hizo cambiar mucho el sonido general, además de que hicimos menor uso de las cuerdas. También llamamos un coro juvenil de 20 voces, consolidando una de mis primeras ideas. Es un registro más contenido, más simple, más apurado. Un poco más espiritual también… la música en sí, más ambiental, nos aleja de nuestra realidad. También refleja mi lado más ingenuo, que ya lo sentía en algunos de mis trabajos anteriores.

El títol d'aquest disc ha anat canviant amb el temps, però el mètode va resultar ser el més obvi, perquè va ser l'àlbum on més vam buscar un mètode per arribar a un resultat final, però per a mi, és molt més interessant sentir el mètode d'una manera més abstracta i filosòfica. "

Formació en directe:

- RODRIGO Leao: Piano, sintetitzadors, veus

- JOÃO ELEUTERIO: Baix elèctric, Guitarra, Sintetitzadors, harmònium 

- VIVIENA TUPIKOVA: Violí; sintetitzadors; veus

- ANGELA SILVA: Veu; Metalofone; sintetitzador

- CARLES TONY GOMES: Chello

+ Cor local de Veus Juvenil (mínim 6 veus).

Pròxims concerts a Espanya el 2020: Barcelona, ​​10 juny, Andorra juny 11

No hay comentarios:

Publicar un comentario