jueves, 10 de junio de 2021

Kids from Mars publiquen el seu esperat disc debut "18"

El disc debut dels Kids from Mars ja és aquí, el passat dia 30 d'abril, va veure la llum el seu primer llarg després de la publicació d'EP i singles en els últims dos anys.

El disc, que porta per títol el nombre "18" coincidint amb l'entrada a la majoria d'edat d'Oskar i Roger aquest any, s'ha començar a presentar amb la sortida de dos singles: “Bájame a la Tierra” i “Triángulo de Verano”. Dues cares d'una mateixa moneda que culminen en aquest "18" amb 8 temes que van des del indie, a el pop, a el rock o l'electrònica.

La trajectòria d'aquest duet català és ampli malgrat la seva curta edat. Amb només 15 anys van debutar amb el seu tema "August" que els va posar en el punt de mira per la seva maduresa musical i la seva capacitat de trepitjar l'escenari amb l'energia i el saber estar dels que porten anys en això. Posteriorment van publicar dos EP 's "</ 3" i "I do not know what you feel but I feel it too", i diversos singles. Entre els seus últims llançaments estan temes com "frifri" en què van flirtejar amb el trap i influències urbanes. Ara, a "18" tornen a les seves arrels donant importància a les guitarres ia la bateria amb una bona dosi d'electrònica per fer-nos vibrar a tots.

Kids from Mars compten amb l'experiència d'haver actuat en alguns dels festivals més importants de país i d'haver-se passejat pels seus principals mitjans de comunicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario