viernes, 11 de junio de 2021

La banda manxega-valenciana MESETA publiquen el seu nou EP 'MEDALLA DE PLATA'

El grup valencià-manxec establert a València format en 2019 Meseta. Explorem sons synth, noise, indie, surf, punk ... però sempre amb cor pop.

'Parlamento' parla de les nits de concert i les converses feridores a la porta de les sales. El món de les opinions i els prejudicis en la música des d'un punt de vista cínic i divertit. El videoclip expressa aquesta idea a la perfecció, situant als músics en ambdós costats de la conversa, amb un enèrgic directe i unes imatges costumistes plenes de sarcasme, en un marc inigualable.

'El Rayo Verde' és un viatge lisèrgic a través de la nit. El ritme continu i hipnòtic de la bateria, els sintes melòdics i les guitarres distorsionades són la banda sonora d'una història que parla del consum de persones a la nit. Un homenatge a les pel·lícules de sèrie B, un antre ple de vampirs que consumeixen tot fins que arriba el primer raig de sol.

'Noche en la Meseta' és un tema enganxós i enèrgic que ens transporta a aquestes nits en què no està clar el que passa ni on ets i l'única evident és que estàs en el lloc correcte. Una finestra oberta a una nit en una discoteca de poble plena d'empentes, xupitos d'aiguardent, trobades romàntics, lololos i, per descomptat, bons moments.

'Horno' recrea l'atmosfera única d'un club de techno: llums vermelles de neó, calor, augment de la libido, alcohol i altres coses ... però sobretot, un bombo que durant hores guia els batecs del teu cor i els moviments del teu cos. Inspirada en una nit real en un club de València, la cançó reflecteix tant diversió i bones vibracions com a situacions inesperades convertides en autèntics melodrames.

MESETA és una banda manxega-valenciana jove i enèrgica que explora sons noise, surf, indie, synth ... però sempre amb cor pop.

És el resultat de la combinació de cinc personalitats molt diferents però connectades que ofereixen un directe frenètic, una divertida posada en escena i un repertori musical eclèctic i ple de matisos. Les seves lletres, que poden oscil·lar des del to satíric i burlesc fins el estripat i honest, sempre ens submergeixen en històries d'allò més originals.

Finalistes del Mad Cool Talent by Vibra Mahou 2021, s'estrenen aquest mateix any amb Medalla de Plata, un EP que, si bé suposa una proposta musical d'allò més heterogènia i variada, és a el mateix temps un conjunt sòlid de cançons que comparteixen ser una oda a la nit i les seves aventures (o més aviat desventures).

CONCIERTO DE PRESENTACIÓN  8 DE MAYO -  LOCO CLUB  (VALENCIA)

No hay comentarios:

Publicar un comentario