jueves, 22 de julio de 2021

"La Factoría del Contraste", un dels àlbums més importants en la carrera de LEO JIMÉNEZ


"La Factoría del Contraste", un dels àlbums més importants en la carrera de LEO JIMÉNEZ i que millor defineixen la seva essència, veu la llum ara en una nova versió remezclada i remasteritzada.

Elegit en més d'una dotzena d'ocasions com a "Millor cantant de metall nacional" per la premsa especialitzada, Leo sens dubte reflecteix tota la seva personalitat en aquest àlbum. Un treball que no va deixar indiferent a ningú i que té el poder de complaure les oïdes de tot amant de la música en general, ja que no només inclou temes de metall aclaparadora i cru, com ‘Soy Libertad’ o ‘D.E.P.’, sinó que en ell també podem trobar peces amb un to molt més relaxat i delicat, com ‘Un día más’, ‘Quién le pregunta a él’ o ‘Que me digas ven’, interpretada al costat de la cantant Merche en un preciós duet.

Menció especial requereix el qual va ser primer single del disc, "Con Razón y Sin Razón", tot un hit d'allò més enganxós i desbordant de ritme, que fa impossible no moure el cap a l'escoltar-lo. Tot això acompanyat d'una producció com les d'abans, sense bateries programades, auto-tune ni falsedats. So rock autèntic a la teva cara amb lletres directes i compromeses, coronat per la increïblement versàtil veu de Leo Jiménez.

Originalment compost per dotze talls més 4 bonus tracks, aquesta nova edició de l'àlbum afegeix una nova cançó, fins ara inèdita; una versió en directe de l'imparable tema 'El Dilema'. Aquest se suma als anteriors bonus, entre els quals es troben grans cançons, que gaudiran a el màxim tant els seus seguidors com a públic d'altres estils, com són 'Getsemaní', el mític tema de l'Òpera Rock 'Jesucristo Superstar' que Leo va protagonitzar a diverses produccions, 'Neon Knights', versió de Black Sabbath, ‘Tierra de Nadie’ de Barón Rojo i una sorprenent versió metall de ‘Es Por Ti’, la cançó de Còmplices.

Aquesta nova edició de "La Factoría del Contraste" està dotada d'un so realment poderós i contundent, després de la remescla i remasterització realitzada per Anti Horrillo a Anti Studio. A més, el CD compta amb un artwork totalment diferent, dissenyat per a l'ocasió, partint del concepte original de l'àlbum, a l'altura d'una obra tan completa i rellevant en la carrera de Leo Jiménez. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario