jueves, 22 de julio de 2021

“El tiempo entre dos es secreto” és el títol del tercer disc d'estudi de David Escamilla

 


“El tiempo entre dos es secreto” és el títol del tercer disc d'estudi de David Escamilla. Va ser durant el confinament per la pandèmia (març 2020) que l'artista va compondre el seu 3er àlbum d'estudi, "El tiempo entre dos es secreto", 10 cançons originals que inclouen 4 col·laboracions d'excepció: Joan Manuel Serrat, Ana Belén, Sole Giménez i Judit Neddermann, quatre col·laboracions per les que sent un profund agraïment.

Amb la idea de que cada parella inaugura “un temps secret” que ningú més coneix, ha concebut el disc com una única història que narra la relació de dos enamorats a través de 10 cançons (deu capítols). Enregistrat als estudis Kitflus Sound (Tiana), amb arranjaments, direcció musical i enregistrament de Josep Mas "Kitflus". Raúl Cuevas (enginyer de so). Pianos i contrabaix (Josep Mas "Kitflus"), Trompetes (David Pastor), Viola (Uixi Amargós).

David Escamilla Imparato neix entre Barcelona i Nàpols (dos ports, un mateix mar). Amb 20 anys publica el seu primer poemari. Llibres, comunicació, cançons: paraula escrita, dita, cantada. Etern aprenent, explorador d'incerteses. Dos discos d'estudi publicats anteriorment: "Mons diferents" (en català) i "La grande bellezza" (en italià). Presentador i director de programes de ràdio (Ràdio Nacional d'Espanya, RAC1, Catalunya Ràdio, Catalunya Cultura, COM Ràdio).

Presentador i director de programes de televisió (Televisió Espanyola, Cuatro, Televisió de Catalunya). Autor de més de 50 llibres editats des de l'any 1993 amb les principals editorials (Penguin Random House Mondadori, Planeta, Plataforma Editorial, La Esfera de los Libros, Edicions 62, Columna Edicions, Angle Editorial, Cossetània Edicions, Pagès Editors). Assajos, biografies, novel·les, relats breus, guies culturals i poesia.

En plena pandèmia, a més de gravar aquest tercer treball discogràfic, veu la llum "Solo la verdad es sexy. Poesia Completa 1993-2020".


No hay comentarios:

Publicar un comentario