miércoles, 28 de julio de 2021

Reptile ens presenten "Ruido Orgánico"

A Reptile es creuen els camins de quatre músics bregats en cent batalles de carretera, creació, amistat i centenars d'històries per explicar. Generen un so propi i orgànic, sempre dins de l'ampli espectre de el rock.

Reunits al juny de 2020, Alberto dB Caballero (guitarra), Dani Sánchez (veu i guitarra), Javi Soma (bateria) i Sergio G Mislata (Baix), provenen d'altres bandes, junts i per separat com My Criminal Psycholovers, Daily Söma, Litio, Juggernaut, Turbolovers o Sick Brains.

‘RUIDO ORGÁNICO’ és el primer àlbum de Reptile, gravat en els estudis CUBE de Madrid entre gener i febrer de 2021, amb Alberto Seara (Sôber, Celtian, Mägo d'Oz) en la producció. La masterització va a càrrec de David Donnelly (Aerosmith, Journey, Pink, Red Hot Chili Peppers, Zack Wilde, Ministry o Mötley Crüe entre centenars de referències) en els estudis DNA Mastering de Los Angeles, Califòrnia.

L'àlbum reprodueix la intensitat de la banda, forjant temes d'exquisides harmonies, arranjaments i un segell propi de guitarres d'alt voltatge, articulades en les melodies i lletres que reflexionen sobre esdeveniments mundans fets des de la màgia del subconscient. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario