miércoles, 28 de julio de 2021

La trinca "L'orgue de Gats" el nou llibre-disc

Avui es parlem del llibre-disc "L'Orgue de Gats" de LA TRINCA. Vint-i-una cançons que s'acompanyen de les divertides il.lustracions de Carme Solé Vendrell (Premi Nacional d'Il·lustració).

Descobreix les millors i més divertides cançons populars catalanes interpretades i recuperades per LA TRINCA, el més rialler i explosiu grup musical català de tots els temps.

LA TRINCA presenta "L'Orgue de Gats", un àlbum llibre-disc il·lustrat per gaudir i compartir amb la família. Edició basada en la publicació original editada l'any 1971 en format de disc de vinil i reeditada ara en format de llibre il·lustrat, acompanyat d'un compact disc i d´un codi de descàrrega digital.

Una oportunitat per conèixer, gaudir i aprendre a través de les cançons infantils catalanes més populars com: La Gata i el Gos, el Poll i la Puça, El General Bum Bum, La Lluna, la pruna, La cabreta, fins a un total de 21 cançons que s'acompanyen de les divertides il.lustracions de Carme Solé Vendrell (Premi Nacional d'Il·lustració). Un plaer retrobar-nos, vells i nous amics i amigues.

No hay comentarios:

Publicar un comentario