domingo, 18 de julio de 2021

Ruth Baker Band ens presenta nou tema "Arde R'n'R" i disc "Revelación"

Avui al blog LMALF parlem de Ruth Baker Band és una banda que va créixer i segueix creixent alimentada per la droga de l'escenari. Fan del directe el seu millor arma, desplegant tot el seu pulmó rock barrejat amb vellut del més elegant soul. Guitarres afilades i una base rítmica aclaparadora serveixen per arroparla veu que no deixa indiferent a ningú, Ruth Baker. Una presència escènica que pot passar de suggerent a desafiant, de càlida a pur foc, i tot en un simple parpelleig.

L'estiu de l'any 2014 músics amb experiència i integrants d'altres bandes amb recorregut van decidir ajuntar-se per donar forma a aquest projecte. A partir de 2019 la formació es consolida amb els seus quatre components actuales. Amb un directe sense fissures i ganes de seguir demostrant amenacen de fer vibrar, suar, ballar i deixar afònics a tot aquell que s'atreveixi a viure l'experiència Ruth Baker Band, la fórmula és a força de pildorazos de Rock & Soul.

Al maig de 2016 editen el seu primer LP "Changing my Way" el qual han presentant al llarg de la geografia espanyola, en el disc es poden apreciar les seves diferents influències que van des del Soul, rock ń roll, garatge fins al glam- rock, hard rock i Rythm ń b lues. "Changing my Way" està rebent bones críticas de el sector especialitzat i és considerada una de les grans sorpreses del circuit. A l'abril de l'any 2018 han editat el seu segon treball "Revelacion", 9 temes en els que segueixen oferint pildorazos de R Ń Ŕ, amb un so més dur que en el seu primer treball. Actualment, estan presentant el seu últim treball en castellà. "Arde R'n'R" és el títol de què serà el seu primer single que començarà a presentar-se a mitjan setembre en format digital i amb videoclip inclòs. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario