lunes, 19 de julio de 2021

El suecs Blisterhead ens presenten el cinquè disc "The Stormy Sea"

Blisterhead, l'última banda a peu de la influent escena Streetpunk de Suècia, llança el seu cinquè àlbum, 'The Stormy Sea', al costat de Maldito Records. Es tracta del primer àlbum de llarga durada que la formació sueca publica en sis anys.

Inspirant-se en el punk britànic dels setanta i vuitanta i el hardcore nord-americà, 'The Stormy Sea' és el seu àlbum més dur des del seu debut amb 'Punk Royale'. Encara que segueixen mantenint un estil rock'n'roll, Blisterhead ha passat més de dues dècades modelant el seu propi.

Blisterhead va començar a girar amb les seves primeres maquetes en 2001 i va cridar molt l'atenció pels seus shows en viu, barrejant la furiosa intensitat del punk rock amb l'espectacle del rock'n'roll dels 50. Van signar amb el clàssic segell de punk italià KOB Records després d'un concert a Lillyhammer el 2002. a l'any següent, es va llançar l'àlbum debut 'Punk Royale', seguit d'extenses gires per Europa. El 2004, el segon àlbum 'Via Casilina' reprendre el punt de partida d'el disc debut i va rebre el seu nom d'un carrer de Roma on la banda va perdre tots els instruments després d'un robatori a la seva camioneta. El seu tercer àlbum 'Under the city lights' va ser un esforç per ampliar l'audiència de Blisterhead i va tenir el seu resultat en l'aparició de la banda en MTV Nordic i també en els titulars de la premsa, quan un grup de neonazis van intentar matar la banda amb una bomba llançada a l'escenari a Sant Petersburg. No completament satisfets amb el so una mica més suau del tercer àlbum, 2015 va veure el retorn de Blisterhead a les seves arrels amb 'Tumbling Down', així com 2021 veurà el naixement del seu últim i més potent àlbum, 'The Stormy Sea'.

No hay comentarios:

Publicar un comentario