sábado, 31 de julio de 2021

Surrealistas ens presenten "Náufragos del tiempo"

SURREALISTAS és una banda de rock alternatiu, formada a Martos (Jaén) el 2015, la formació actual està composta per: Sergio Morales (cantant i guitarra), Jesús Albín (baix i veus), Frank Liébana (bateria) i Antonio "Perseguido" (guitarra). Després de llançar diversos singles, publiquen el seu primer disc “Náufragos Del Tiempo”, gravat entre setembre de 2020 i març de 2021, sota la producció de Pick & pro.

Beuen de les fonts del Rock, Punk, Indie, per fer un disc variat, contundent, com s'aprecia en els temes “Conjuro”, “Surrealistas”, “Exoplanetas” o “Lana de Roca”, però també intimista (“7 Bajo 0” o “Ayer”), amb incursions en el Rock Andalús (“En el Sur”), Garaje (“Impresionarte”, ”What you say”) o en el punk (“Me lo Explikes”).

El disc recull l'esperit dels últims 5 anys de trajectòria de la banda, en els quals destaquen les seves aparicions a Canal Sur TV, i Local d'Assaig de Canal Sud Ràdio, els seus concerts a Sala Costello de Madrid, Sala La Mecànica o Plaça Dean maces de Jaén.

"Pot ser que tots siguem nàufrags de el temps i potser també en major o menor mesura alguna cosa surrealistes ..." Et sona? 

No hay comentarios:

Publicar un comentario