viernes, 30 de julio de 2021

SMD ens presenten "A golpes de realidad"

SDM, la banda de Peal de Becerro (Jaén), ens presenta el seu tercer treball d'estudi,‘A Golpes de Realidad’. L'àlbum veu la llum després d'un any complicat, en què a penes han tingut activitat a causa de la maleïda pandèmia, però que ve carregat de força i de ganes de tornar a començar, com diu un dels seus temes.

En aquest treball ens trobem 10 cançons i una intro. Temes molt variats, però amb el segell inconfusible de la seva rock de carrer. Es fa present un major treball darrere de cada cançó, amb la nova formació, i es nota la maduresa de el grup.

“Volver a empezar”, “Los valientes”, i “La perfección”, desprenen ràbia pels quatre costats, mentre que “Las cuentas a mi manera”, “Ser tu abrigo”, i “Cuerpo del deseo”, ens parlen de aquestes coses que passen en el dia a dia. Per la seva part “Sin ti”, i “Volar en libertad”, són fruit d'un dur confinament, en què tots ho hem passat malament i hem trobat a faltar a algú. “Venganza” és una clara defensa de la dona i de repulsa cap a la violència masclista, però, per sobre de totes elles, està “Guerrera”, que és un sentit homenatge a una amiga de el grup que ens va deixar molt aviat, i la cançó es va fer amb la col·laboració dels seus amics.

Desitjant de tornar a la normalitat, la banda presentarà el seu treball en directe, amb moltes ganes de mostrar als al personal seu rock de carrer i seguir cap endavant a cops de realitat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario