lunes, 2 de agosto de 2021

D'Baldomeros ens presenten EP "Perdiendo la piel"

Un pas més substanciós sobre els anteriors treballs de D'Baldomeros amb un contingut més íntegre i intencionat gràcies a la producció de què sens dubte podria reflectir l'actitud d'unes cançons compostes per a ser ballades. Aquesta tasca ha estat duta a terme per David Kano, amb qui la banda tenia intencions de treballar des de fa temps. Tota l'energia continguda en un temps complicat de viure, va fluir d'una manera divertida entre Granada i Madrid, on es va acabar de polir les mescles en Estudio Silencio. El resultat són 4 cançons amb una energia que segueix reafirmant la cada vegada més senyal d'identitat de la formació granadina, aquest pols entre rock i electrònica que genera impulsos per ballar i cantar per igual.

La masterització ha anat a càrrec del gran enginyer Alan Lockwood a The Bass Valley Studios de Barcelona. L'ep està compost per 4 cançons més un bonustrack. El primer single que va servir d'avançament va ser "Bicho estrany", un tall amb matisos dels 80 molt ballable, i que ha tingut molt bon feedback per part de crítica i públic. El segon single és "Bailas", un torrent combinat de ritmes enèrgics i guitarres afilades per gastar soles des de principi a fi. D'aquest single, la banda ha comptat amb la realització d'un videoclip animat per part de Fabulama Films amb aires retro futuristes. La resta de l'Ep, el formen "Nuevo dia" el gest de complicitat funk electrònic fa que la seva atmosfera festivalera desprengui ganes de sentir aquests moments. L'últim track "Sótanos de luz", amb mitjos temps, és una mirada introspectiva a uns sons més vapor wave sense deixar l'energia implícita en la resta de l'EP "Perdiendo la Piel".

Anteriorment havien llançat "La Vida en una Hora" (2019) i els sencills "Skyline", "Hipster de Blister" (ambos 2020), "Déjame" i "Jeannie the Kid" (del 2018).

D'Baldomeros el formen Paco Romero (Bateria), Rafa Martín (Baix), Miguel Aragó (Veu) i Eduardo Garcia (Guitarra i programació). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario