jueves, 23 de septiembre de 2021

Jack In Water llança el seu impressionant àlbum de debut "You Your say Feel Like Home"

Després d'una sèrie de singles carregats d'emoció aquest any, Jack In Water llança el seu impressionant àlbum de debut, You Your say Feel Like Home.

Produït per Oli Bayston (Loyle Carner, The 2 Bears) al seu estudi de l'est de Londres, You Your say Feel Like Home no és un disc per escoltar amb pressa. L'àlbum, que es remunta a la infància de Will Clapson, també conegut com Jack In Water, conté cançons de maduresa molt personals, que tracten temes com la família, l'amistat i l'amor, però també aborden qüestions més fosques i personals: el abús sexual, l'abús de l'alcohol i el descobriment de la mort.

Amb el suport de mitjans com BBC Introducing, The Independent, 1883 Magazine, Daily Star, Far Out Magazine, Clash, que va elogiar la "increïble habilitat artística de Will", i Clout, que va proclamar You Your say Feel Like Home com "un dels llançaments més potents de 2021 "en la campanya, You Your say Feel Like Home és una impressionant declaració d'acceptació, que tracta tant de seguir endavant com de mirar enrere.

Durant la campanya de l'àlbum, Will va llançar una bella versió acústica del seu tema "Monster" que va cridar l'atenció de l'organització benèfica contra el maltractament sexual a homes, Mankind. En un intent d'ajudar els altres parlant de les seves pròpies experiències, Will ha treballat des de llavors en estreta col·laboració amb l'organització benèfica i amb les persones que pateixen abusos sexuals. "Un dels primers projectes que vam fer es diu "The Way Through It", va dir Will. "Presenta una sèrie d'històries de cada supervivent i explica el procés pel qual van passar per obtenir ajuda i suport". Pots més sobre el treball de Will amb l'organització benèfica

Criat en un petit poble d'Essex, Jack In Water és l'àlies del cantautor William Clapson. Una sèrie de llançaments DIY en format EP fins a la data tenen una impressionant xifra acumulada de més de 10 milions de streamings.

Ara ha signat amb Nettwerk Records i amb un àlbum que porta preparant-se deu anys, You Your say Feel Like Home és una impressionant declaració d'acceptació, que tracta tant de seguir endavant com de mirar enrere. Gaudeix de el viatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario