jueves, 23 de septiembre de 2021

L'Australià Lawson Hull ens presenta EP "Hangin 'Out With Cowboys"

L'artista australià Lawson Hull presenta el seu nou EP "Hangin 'Out With Cowboys" a través de Nettwerk Records. El llançament de sis cançons ens mostra un Hull banyant la seva música al regne de el rock fet amb el cor, cap als terrenys de Tom Petty, així com de contemporanis com Kevin Mörby. L'evolució és apropiada donat el títol de el projecte. "El títol va sorgir quan vaig sortir amb uns amics que tenen un estil vaquer però viuen a la ciutat. Van començar a sorgir en el meu cap històries amb un toc de western", diu Hull.

La temàtica de l'EP de Lawson la va introduir amb els primers singles "México" i "Cowboys", en els quals compara la solitud de ser un músic treballador i desenfadat amb la d'un vaquer solitari a la praderia. Les seves idees es plasmen plenament en "Parking Lot" i en l'últim single, "Fluke", que conté cants melancòlics que anhelen un amor ràpid i la necessitat d'estar en moviment.

El focus track, "Girl", és una oda agredolça a una relació que mai estava destinada a durar. El vídeo que l'acompanya recorda els bons temps amb ulleres de color de rosa. "Estant a confinament, òbviament l'única persona apta per interpretar el paper del vell romanç era la meva dona. De manera agredolça, vam filmar escenes d'amor però sabent de què va la cançó".

"Hangin 'Out With Cowboys" és la continuació de l'EP de Lawson de 2020 Dreaming is Easy, una culminació per Lawson, la prova que pot fer un pas endavant i fer realitat els seus somnis. Lawson comenta: "És fàcil somiar quan ets un nen. Només has de fer realitat aquests somnis quan ets gran". Totes menys una de les sis cançons de l'EP es van gravar amb el productor establert a Sidney Billy Otto (Dreams, Eyes Like Fire), que va ser capaç de proporcionar una paleta sonora cohesiva que parla de l'atmosfèrica forma de tocar la guitarra de Lawson i de el seu amor per l'aire lliure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario