lunes, 25 de octubre de 2021

Alt-J ens presenta nou disc "The Dream" i el primer avnaçament "O & Me"

alt-J (la banda anglesa guanyadora d'un Mercury Prize, múltiples Grammys i nominada als Brit Awards) anuncien la seva anhelat quart àlbum, que portarà per títol 'The Dream' i estarà disponible al complet el proper 11 de febrer de 2022 via Infectious Music / BMG.

El revelador nou senzill que serveix com a carta de presentació del seu nou treball, "O & ME", ja està disponible a totes les plataformes i es llança al costat d'un vídeo musical, el primer que presenta a la banda al complet, dirigit pel seu col·laborador habitual Charlie Andrew.

"O & ME" és la primera cançó nova que la banda llança des del seu aclamat tercer àlbum, RELAXER (2017) Dirigit pel germà de Gus (un dels membres de la banda), Prosper Unger-Hamilton, el vídeo de "O & ME" és el primer en la història de la banda on aquesta es presenta completa. És una peça evocadora que rememora preuats records i captura a la banda en la seva totalitat mentre flueixen a través de llargs dies d'estiu.

'The Dream' és un àlbum on les històries de crims reals de Hollywood o Chateau Marmont s'alternen amb alguns dels moments més personals de la banda fins a la data. La bellesa i la foscor es troben cara a cara, sovint fusionant a la perfecció a la mateixa pista, una elecció conscient que va desgranant al llarg del disc. En aquest nou treball l'enlluernadora instrumentació d' alt-J ha madurat; encara queden moments llunyans, però ara es despleguen amb una precisió enginyosa.

El nou disc estarà disponible en CD i vinil de 180 grams, amb diverses edicions limitades en diferents colors. També hi haurà una edició limitada amb format llibre + CD que reprodueix el quadern de notes en què Joe Newman va compondre 'The Dream', que incloc els seus propis manuscrits, il·lustracions i notes. A més, la botiga en línia oficial d' alt-J oferta diversos packs promocionals amb impressions signades i edicions limitades tant del vinil com en format casset.

'The Dream' és un àlbum d'intriga, bellesa i humanitat: un compendi de tot el que fet alt-J un grup global amb veritable poder de permanència.

Aquest nou àlbum va ser creat després d'un període de descans després de l'esgotadora gira mundial de presentació del seu últim treball publicat fins a la data, RELAXER. Aquest nou disc és el so d'una banda creixent com a compositors i narradors.

"O & ME", el primer single d'avançament, dóna bona mostra d'això: podria dir-se que és una de les més belles i honestes cançons de alt-J fins a la data, desplegada amb gràcia, amb nous elements que es combinen subtilment en la barreja fins que una eufòrica esquerda emergeix en el centre. El vocalista principal, Newman, es balanceja entre l'eufòria i la moderació, explicant una història d'amor a través de records instantanis, ja que la cançó canalitza l'experimentació basada en una crua sensació d'alegria.

"O & ME" va ser escrita durant diverses proves de so al voltant de el món. Quan van tornar a Londres i van escoltar el material gravat es van adonar que eren unes de les gravacions més dinàmiques que havien fet fins ara.

Sobre el procés, Joe Newman comenta: "Va cobrar impuls per si mateixa, era millor apartar del seu camí. Nosaltres, simplement, estàvem allà."

Sobre el significat de "O & ME", Gus Unger-Hamilton apunta: "Tracta d'estar en un festival amb els teus millors amics, passar una bona estona, estar tots junts i aquesta sensació que res a la vida podria ser millor que l'ara"

No hay comentarios:

Publicar un comentario