miércoles, 27 de octubre de 2021

Razkin ens presenta nou disc "Norte"

RAZKIN publica 'Norte', el seu segon treball discogràfic en tan sols dos anys de projecte. Amb aquestes onze noves cançons, el músic navarrès segueix explorant els sons de el rock més íntim, sense perdre gens d'energia, transmetent emocions amb el seu segell característic, ple de personalitat.

Un disc ple d'històries, de romanços, carrers, matinades, i somnis, que a cop de guitarres conviden a aflorar els nostres sentiments més profunds.

Després del llançament del seu anterior treball i la posterior gira, el projecte de RAZKIN segueix creixent i sumant cançons a manera de diari personal, disposades a ser compartides.

Es tracta del primer disc després de la seva sortida de La Fuga, banda amb la qual es va donar a conèixer com a vocalista, lletrista i guitarrista. Un total de dotze anys en què ha gaudit, après i crescut moltíssim com a artista. En aquests moments és quan toca respirar i apostar tot a aquesta aventura en solitari ja iniciada, un projecte vital que amb aquest nou àlbum va donar, sens dubte, un nou salt, amb més energia que mai.

'Norte' ha estat produït per Javi Sant Martí, en els estudis So XXI i inclou, entre els seus temes, una interessantíssima versió de ‘La Leyenda del Tiempo’, la mítica cançó de Camarón que posa música a el poema de Federico García Lorca. En ella, a més, es compta amb la col·laboració del cantant de Marea, Kutxi Romero. Un fermall d'or a un disc variat, complet i que deixa al descobert les entranyes de RAZKIN, que està aquí per quedar-se i així ho demostra sobradament en aquest treball. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario