jueves, 28 de octubre de 2021

Gonzalo de Cos ens presenta "El Impacto de las Flores"

“El Impacto de las Flores” és el primer avançament de la nova feina de el cantautor gadità establert a Sevilla, Gonzalo de Cos. Gravat i mesclat a Pancake Analog Recording, masteritzat a Kadifornia Mastering i editat sota el segell Flor i Nata Records (2021), aquest single ens apropa una primera píndola de què serà el seu quart treball d'estudi. Una cançó que té el folk com a bandera, però que marida de forma excelsa amb el rock; la importància de les lletres, capital per Gonzalo, a més del vestit musical més adequat fan de “El Impacto de las Flores” una carta de presentació de càtedra.

L'artista Gonzalo de Cos (Jerez de la Frontera, 1991) va créixer entre discos dels Stones, Neil Young, Lucinda Williams i Sinatra entre d'altres. Va formar part de diversos projectes a la seva ciutat abans del seu trasllat a Sevilla, el que comportaria l'inici de la seva carrera musical en solitari. Al maig de 2015 arriba la primera prova de foc per a Gonzalo, on passa a obrir escenari per a Rubén Pozo (Pereza), a què posteriorment ha acompanyat diverses vegades més al llarg de la seva carrera en solitari. Aquesta nit va ser el tret de sortida definitiu per al projecte que començava a brollar a un ritme desenfrenat.

En tota aquesta voràgine de concerts i carretera, Gonzalo de Cos, acompanyat de la banda “Los Herederos” es llancen a la composició i posterior enregistrament del primer EP, "Palabras", sota la producció de Javier Valverde (Supersubmarina) als estudis La viña, Baeza.

És en 2017 quan s'erigeix ​​la trajectòria musical en solitari del cantautor gadità Gonzalo de Cos amb el llançament de "Los Clásicos". Parlem d'un EP format per sis talls que conviden la cura d'un artesà de les lletres amb la noblesa de l'folk americà; una obra per als més exquisits paladars.

Després d'una gira de presentació amb més de 70 concerts per tota la geografia espanyola, el cantautor llança el videoclip del segon single de "Los Clásicos", "No me dio tiempo", així com un nou treball gravat en directe en format audiovisual titulat  "Directo en Grabaciones Sumergidas", Gonzalo es troba actualment preparant el llançament del seu proper treball, l'àlbum “El Impacto de las Flores”; un llarga durada amb deu talls que continuen amb el so americà i la cura de les lletres ja assolit amb "Los Clásicos". Amb Àngel Zambrana acompanyant-lo en la producció i l'enclavament idoni per poder desenvolupar un treball cuinat a foc lent, Pancake Analog Recording Studio, amb Fernando Zambruno als comandaments, podem esperar que aquest projecte es converteixi en un treball de càtedra, cuidat fins al més mínim detall. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario