sábado, 16 de octubre de 2021

Láudano ens presenta el disc "Musa"

LÁUDANO és un projecte musical el principal responsable és Alberto Díez: compositor, arranjador, multi-instrumentista, cantant i creador de tot el concepte musical i visual.

Parlar de Láudano és parlar d'un dels grups més personals i interessants sorgits a Espanya des de fa molts anys. Amb un estil propi que beu de les orquestracions de bandes sonores, darkwave, gothic metall i rock fosc, s'han caracteritzat sempre per composicions poètiques íntimes que traspuen bellesa i malenconia.

La formació ha engrossit les seves files amb la soprano Rebeca Cambra, el bateria Jorge Sánchez i la teclista Mònica Camarero, i ha comptat amb la col·laboració d'un quartet clàssic (clarinet, viola, violí i violoncel) que reforcen les estructures de potents guitarres i veus masculines aconseguint un treball tan bell i intens que fa mal escoltar-lo.

Musicalment no és fàcil encaixar a làudan en cap gènere concret: tot i que per les seves cançons es colin ressons de Mantus, Dark Sanctuary, Dead Can Dance, Anathema, Sopor Aeternus, Lacrimosa o The Gathering, el seu so és absolutament únic i fa costat a la perfecció les seves intel·ligents textos romàntics en castellà.

Amb el seu nou àlbum "MUSA" (2021) la banda ha aconseguit fer un pas més endavant i portar el seu so fins a aconseguir un equilibri perfecte entre el metall gòtic i la música neoclàssica.

El disc ha estat compost en forma de "sonata", per la seva tema constant i els seus tres moviments; i el fet que incloure diversos instruments clàssics com clarinet, violoncel i violí en contrast amb els arranjaments de potents guitarres i bateries, fan d'ell un àlbum eclèctic i conceptual.

L'àlbum ha estat gravat i produït pel propi Alberto Díez a IRAESTUDIO i masteritzat per Mario Alberni (Grammy 2020) en KADIFORNIA. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario