sábado, 9 de octubre de 2021

MEX i la seva música

MEX als seus 26 anys suma una llarga carrera musical, és cantant, músic, productor musical i s'imposa com a pioner del gènere Dance / Pop a la ciutat. És un gènere Pop orientat al Dance que es va originar a principis dels 80 '.Des dels 10 anys que la seva vida està sobre un escenari i als 13 anys es dóna la seva primera oportunitat en l'àmbit professional, més precisament en @losdelpalmarok_oficial (Cumbia santafesina) com a guitarrista i corista. Després va formar part de diverses bandes pròpies i no pròpies com "Single Life" (Soul / Blues) com cantant principal, @ raga.mufi (Cumbia Pop) com cantant principal - va estar en dues ocasions i va arribar a girar per Brasil, @llamadoresok ( cumbia Santafesina) - 4 anys a la banda com a trompetista i 2dóna veu principal, "Grup KODA" (banda de cumbia de Paraná) com a trompetista i corista, va estar en una gira radial i televisiva per Rosario amb "Palmae" (cumbia Santafesina) on va tocar el Baix, @ julianzeballos.ar (Cumbia Sntafesina) com a trompetista i corista, també els seus shows com a artista solista desenvolupant versions de diversos gèneres com (Keane, Pedro Aznar, Charly Garcia, Pablo Alborán, etc.). En el transcurs de totes aquestes bandes va tenir altres projectes i col·laboracions com "The Soulers" al costat d'un guitarrista / vocalista, va col·laborar en vídeos i shows de Tianse (Artista Santafesino), entre d'altres.

També va formar part de FOX Llatinoamèrica a l'haver quedat entre el 40 millors cantants de país per "FOX TALENT", va tenir l'oportunitat de signar amb el Segell Discografic "Leader Music" a l'haver estat seleccionat entre els 3 millors cantants masculins per a un projecte, a més va rebre una beca de part d'un vocal coach i Productor Teatral de Disney Llatinoamèrica més precisament en una de les seves escoles a Caballito (Bs. As.) al costat d'un paper co - protagonista en un musical ( "Do not Stop Em Now") amb la música de Queen.

Actualment aquesta presentant el seu primer single titulat "FIRE LOVERS" (És part del seu nou Àlbum) al costat de Skilla (2on Productor), sent part del Segell Discografic "SFR" d'Adrián Forni i distribuït en plataformes per Far Llatí SA, el qual tindrà el seu videoclip protagonitzat per ell, actors i actrius, sumat al seu staff de ballarins amb qui va a presentar també els seus xous. Això ve acompanyat amb altres estrenes, el més proper és "Run" (Dance - Pop - House) i pertany també al seu nou Àlbum on anirà fusionant el Dance amb un altre gèneres electrònics. "

També és Productor del programa de ràdio "Projecte M" que s'emet per Ràdio EME Santa Fe i està postulat com Pre - Candidat a Diputat Nacional al costat d'una persona de renom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario