jueves, 18 de noviembre de 2021

Les Pastes de la iaia publica el seu primer disc: "Culpes acceptades"

Les Pastes de la iaia publica el seu primer disc: "Culpes acceptades" El grup anoienc treu el seu primer treball a través de les plataformes digitals i musicals 

Després d’uns tres anys des de la seva creació i molts concerts després, Les Pastes de la iaia s’han atrevit a gravar el seu primer disc, que han titulat Culpes Acceptades. Durant aquest darrer any han estat coent el seu primer treball discogràfic que, després de tanta espera per part dels seguidors del grup.

El grup està format per Biel Jorba (teclat), Lola Bosser (baix i veu), Albert Boix (trompeta), Mireia Castells (guitarres i veu), Omar Salcedo (trombó i veu), Pau Sanuy (bateria i percussions) i Eduard Torres (violí i veu principal). Totes les cançons han estat compostes pels diferents membres del grup. Pel que fa als estils musicals hi apareixen un bon reparatori ampli i variat passant pel funk, pop, rap, reggae, ska… Per altre banda el disc ha estat gravat amb Aimar Redolad i produït per Xavier Batllés a Bitstudi, Barcelona. 

La portada del disc i les portades de cada cançó han estat creades per les artistes de “La Minotaura”. Tots els components tenien moltes ganes de que arribés el moment del llançament ja que esperen que gaudiu la seva música com ells ho fan quan l’escolten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario