lunes, 6 de diciembre de 2021

"Any Place But Now", l'esquisit disc de debut de Boria

Després de formar part de projectes com GetReal, The Archers i, més recentment Estúpida Erikah, el cantant, guitarrista i compositor barceloní Lluís Bòria decideix fer un pas en la seva carrera musical apostant pel seu projecte més personal: Boria.

Boria transita amb excel·lència per les coordenades musicals de l'indie-folk serè, pausat, introspectiu i obscur, emfatitzant en els melancòlics retrats que l'artista dibuixa de la visió que té de la vida, la mort i l'amor.

Produït per Jordi Casadesús (María Rodés, Núria Graham), "Any Place But Now" ens fa levitar i aguantar la respiració a través de la veu singular de Lluís Boria, ben recolzada pel finger-picking de la seva guitarra i dels deliciosos arranjaments de sintetitzadors, pedals amb efectes, cordes i notes d'un piano afligit.

Aquest excel·lent debut tanca el teló amb la màgica i delicada "What were we", un extraordinari duet amb na Joana Serrat en què les guitarres acústiques i les dues veus s'entrellacen amb resultats altament commovedors. 

"Any Place But Now" és una meravellosa peça d'orfebreria dolorida que impactarà tots aquells que gaudeixen de les composicions de noms tals com Lambchop, Iron & Wine, The Cinematic Orchestra, Damien Jurado i, fins i tot, els Sigur Ros en la seva etapa més despullada.

Un disc amb material sensible del que ens té acostumat el Lluis Boria, però enèrgic, potent i que va "in crescendo"


No hay comentarios:

Publicar un comentario