jueves, 9 de diciembre de 2021

Violet Mistake: la psicodèlia de Barcelona

Violet Mistake és un power trio de la ciutat de Barcelona, ​​format per Sunyol (baixista), Albert (bateria) i Óscar (guitarra/veu). El seu estil està construït per un esquelet de base Postpunk, una musculatura Shoegaze i una capa de pell de Psicodèlia.

La banda va debutar el 2017 amb el seu primer EP anomenat Dragon (Binary Sunset Studio) on van gravar els seus primers senzills, destacant-se Dimension i Dome, realitzant aquest any diferents presentacions per la ciutat. Aquest projecte està influenciat per la foscor de bandes com Joy Division i Soft Moon, passant per les aures sonores de My Bloody Valentine o Hum, fins a arcs més fins passant pel rock més popular com Red Hot Chili Peppers, Linkin Park o The Strokes.

El 2019 van passar a formar part del concurs de bandes Bala Perdúda, arribant a la primera semifinal. Aquest mateix any van llançar el single Seiryü (Binary Sunset Studio) i van realitzar una sèrie de concerts per la ciutat i rodalies; entre altres van començar a compondre nou material…

Actualment la banda ha publicat el seu primer disc anomenat The Joy Boys, un projecte més fosc i ambiciós que l'anterior, creant una temàtica més personal a les lletres.

Alguns dels nous temes parlen sobre llegendes de monstres ancestrals, una història sobre l'amor al més enllà, la solitud com a forma de vida, o com tenir somnis lúcids amb un Mantra. Està fortament influenciat per bandes de Post Punk russes tals com Motorama, Human Tetris o Hvmvn, encara que no deixen de banda les distorsions i el seu costat més dur alternant aquestes vibracions a les seves cançons, passant per IDLES, Girl Band, TV Priest, fins a Thee Oh Sees.

Amb aquest nou projecte la banda intenta consolidar el seu so i fer-se un camí entre l'escena independent del moment. El seu objectiu és poder arribar a presentar el vostre nou projecte a diferents sales d'Espanya i l'estranger, encara que a causa de la pandèmia tot a quedat endarrerit.

Algunes de les bandes més reconegudes que han tocat o toquessin amb Violet són: 10.000 Russos, Mimetic Theory o Motorama

No hay comentarios:

Publicar un comentario