jueves, 12 de mayo de 2022

Beth & Laura Andrés presenten el nou disc Natural Women

La cantant Beth i la pianista Laura Andrés, dues dones potents, es van trobar fa un temps per fer una cançó juntes a televisió. La connexió va ser tan bonica i tan gran, que van decidir seguir fent música juntes.

D’aquesta música, de les vivències juntes i de les ganes de compartir-la, en va sorgir una amistat honesta i preciosa; i d’aquesta manera tan natural, neix "Natural Women".

Natural Women és un disc de cançons de dones, versionades per dues dones, i per a totes les persones”.

El disc és un viatge íntim i sensible per les pròpies emocions de cadascú.

Deu cançons que ens evoquen dolçament una part (a vegades una mica oblidada) de la pròpia història vital. Qui érem quan sonava Time after time de Cindy Lauper? Amb qui cantàvem One of Us? Quin dia vam descobrir Nina Simone?

Un disc sobri, natural (com el seu nom indica) i sense artificis; La veu de la Beth, acaronant cada nota a cau d’orella, i el piano sensible i minimalista de la Laura, l’element essencial per acompanyar-la. Al disc hiapareixen altres dones: Les cantants Ele i Chica Sobresalto (Maialen), la violoncel·lista Noemí Pasquina i la contrabaixista Cristina Membrive. Dones d’estils musicals diferents, de viatges vitals diferents, que convergeixen i enriqueixen encara més aquest Natural Women.

La Beth i la Laura Andrés n’han sigut les arranjadores i productores.

Van tancar-se a l estudi "La Casa Murada" i van deixar que brotessin totes les emocions amb l'ajut de Ricky Falkner.

Un recorregut per cançons boniques que tots i totes coneixem i que redescobrim, plenes de llum, de records i d’esperança.

En directe, una càlida i necessària abraçada per la nostra ànima, feta de cançons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario