viernes, 13 de mayo de 2022

DJ Moderno i el seu LP debut, "La Nave Nodriza"

El dia ha arribat. Després de mesos de llançaments, a poc a poc, planificant i publicant un single cada mes, DJ Moderno aterra a les nostres plataformes de streaming favorites amb el seu LP debut, "La Nave Nodriza", publicat per Ace Music sota llicència de FEP Producciones i que ja podem gaudir des de aquest moment a Spotify, Apple Music, Amazon Music o Deezer, entre d'altres.

Onze cançons, de les quals nou hem pogut anar-les escoltant des de finals de 2020 més dues inèdites recent estrenades (La Nave Nodriza i Tus Ojos), que començarem a aprendre'ns en aquest mateix moment per poder ballar-les i corejar-les.

Un treball en què destaquen les bases electròniques molt contundents que recorren estils com house, tropical, funk, electrorock, nu-disco, electroclash, dance alternatiu o electropop amb excel·lents melodies pop i lletres molt treballades plenes de referències musicals i artístiques. Sí, i és que si pares atenció a les lletres, trobaràs homenatges a Daft Punk a Punk Estúpid, a Trainspotting a Renton, referències a bandes musicals dels 90 com The Jesus & Mary Chain, Sonic Youth, escriptors com Murakami i un llarg etcètera .

A més, DJ Moderno, que interpreta tots els instruments del disc gravats al seu estudi Moderno's Terrace, ha comptat amb interessants col·laboracions en aquest treball, ja sigui amb les veus de diferents artistes com Amyjo Doherty, Yvonne Power o Ana Martínez, la masterització de Xergio Còrdova a Eternal Midnight (excepte Punk Estúpido, La Nave Nodriza i Tus Ojos), la barreja i masterització de David Van Bylen en precisament Punk Estúpido i Tus Ojos i de Juan Sueiro Spam Dj (productor de Fangoria) a La Nave Nodriza.

Un nou i important pas a la sòlida carrera de Germán Ormaechea, ara sota el seu alter ego DJ Moderno, però que ja fa anys que ens fa gaudir a través de la seva participació en bandes com, actualment, Igeldo i AmyJo Doh & The Spangles, i convidant-nos a ballar en mítiques sessions com a DJ a nombroses sales i festivals de l'escena indie.

No hay comentarios:

Publicar un comentario