miércoles, 6 de julio de 2022

Els portuguesos 47 de Fevereiro presenten el single “Lá onde mora a Coruja” amb la col·laboració d'Andreas Lutz

Els portuguesos 47 de Fevereiro presenten el single “Lá onde mora a Coruja” amb la col·laboració d'Andreas Lutz

Des de la ciutat portuguesa de Porto, els 47 de Fevereiro porten al camp (i a la resta de la Península) la singular visió de joc que comparteixen els seus jugadors titulars, sense filtres i sense condicionants; els de Porto regategen, rematen paraules i articulen acords en forma de Rock n’ Roll amb una ferma referència al món del futbol clàssic.

El dia 47 de Fevereiro del 2018 (18 de març) van publicar el seu primer LP Lluta pela Manutenção i el proper 21 d'octubre d'aquest any, llançaran el seu segon treball discogràfic: Processo Colectivo; la continuació del primer lliurament amb una visió millorada del llinatge del Rock, llarga durada que manté els principis i els fonaments del peculiar joc de 47 de Fevereiro, de la mateixa manera renoven la fórmula d'atac, ara més ofensiva, amb l'objectiu de lluitar pels primers llocs de la taula de classificació i per l'ascens a Europa.

El primer avançament es publicarà el 15 de juliol i compta amb la participació d'Andreas Lutz ;“Lá onde mora a Coruja” (trad. “On viu l'òliba”) és un clàssic de l'argot futbolístic portuguès carregat de simbolisme: ficar gol a l'esquineta superior de la porteria, el lloc més inabastable per al porter …

No hay comentarios:

Publicar un comentario