jueves, 7 de julio de 2022

Zabriskie torna amb "Exterior Noche"

Zabriskie torna amb "Exterior Noche", nou single on es confirma la tendència cap a una obertura estilística amb un so més actual al que s'identificava a la seva anterior LP, “Latitud”. Fet que ja es va fer palpable amb la publicació del seu anterior avenç, “Entre tus dedos”.

Els lleonesos van ser seleccionats a l'edició extraordinària de GPS de 2020 amb la col·laboració INAEM, permetent l'enregistrament d'un videoclip i vídeo en directe del single que es va publicar durant el desembre del 2021, el mateix que va suposar un punt d'inflexió en el marc creatiu de la banda cap a noves textures, registrant dos senzills amb un so completament renovat.

Amb "Exterior Noche", de nou combinen la contundència instrumental amb aquest halo malenconiós present, sobretot, a la veu de Juan Marigorta, però, aquesta vegada, incorporant sintetitzadors i percussions electròniques. Una cançó que mostra un so més fresc sense perdre l'essència dels seus treballs anteriors. "Exterior Noche", un hit immediat amb molt de ganxo i una energia inqüestionable pensada per portar-la al directe sent una canonada que entra a la primera escolta.

Zabriskie, ultima els detalls del seu proper llançament discogràfic i confirma la seva presència en cites tan significatives com les Fiestas de San Juan y San Pedro en León el proper divendres 01 de juliol, el Sonorama d'Aranda de Duero (Burgos) el 14 d'agost, i el 26 d'agost al Festival Gegant d'Alcalá de Henares (Madrid).

Zabriskie són Juan Marigorta (veu i guitarra), Alberto de Gabriel (guitarra elèctrica), Carlos Arede (baix) i Alex Modia (bateria).

No hay comentarios:

Publicar un comentario