sábado, 8 de octubre de 2022

"Desenchufadas" Plataforma per impulsar el talent femení


Desenchufadas neix per donar suport a la dona emprenedora al sector de la cultura, a través de formació i assessorament. Des d'abans de prendre la iniciativa de ser emprenedora fins a impulsar la seva carrera professional.

Desenchufadas pretén que en un sol lloc puguin trobar la informació que necessiten per al desenvolupament professional, des de convocatòries a formació sobre emprenedoria, gestió, producció… o xerrades amb Dones Referents que els serveixi d'inspiració. En definitiva, un lloc on aprendre noves tàctiques on puguin recolzar-se per desenvolupar-se professionalment, vèncer obstacles i prendre acció.

Així mateix, mitjançant un espai Networking ofereix un espai digital on compartir experiències, crear xarxes, des de qualsevol lloc, i així permetre la interacció d'artistes femenines amb professionals d'altres àmbits que els permetin conèixer altres realitats.

El 22 d'octubre organitza el primer esdeveniment presencial: Open Experience. On s'impartiran tallers, conferències de dones referents del sector, networking, música en directe i moltes sorpreses més.


Dones que ajuden altres dones

Aquest projecte, inspirat en els Principis d'Innovació en Qüestions de Gènere (CMIC/ ONUMujeres 2018), aposta per la modernització, innovació i desenvolupament tecnològic del sector. Inspira i ajuda joves dones que comencen les seves carreres a sentir-se recolzades i desenvolupar la seva capacitat d'empoderament i emprenedoria. Permet que artistes de més trajectòria puguin trobar solucions a problemes puntuals que es troben al seu dia a dia.

Des que una jove decideix ser artista, es professionalitza i al llarg de tota la seva carrera, es troba amb nombroses barreres que es relacionen amb l'accés a l'educació, l'acceptació familiar i social, la maternitat, la violència, la conciliació i les pròpies del sector.

Com a tret de sortida el proper 22 d'octubre a les 18:00h organitzen Open Experience, un esdeveniment per fomentar el talent femení, al Centre Cultural Príncep d'Astúries. Un esdeveniment gratuït on les participants podran escoltar de primera mà professionals del sector per servir-los d'inspiració. Ja han confirmat la seva assistència Ana Valdovinos, CEO de Ticketmaster Espanya; Carolina Pasero, Directora i programadora artística de Moby Dick Club o Rocio Mena, Advocada Sènior de Gabeiras i Associats, entre d'altres. Un esdeveniment on es podran desenvolupar professionalment i compartir experiències amb la resta de assistents gaudint d'actuacions en viu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario