domingo, 22 de enero de 2023

Bloodhunter ens presenten disc "Knowledge was the price"

BLOODHUNTER és una banda de metall extrem nascuda a terres gallegues el 2008 de la mà de l'únic membre fundador i compositor principal, DANI ARCOS. Després de diversos canvis en la seva formació i concepte, DIVA SATANICA s'uneix a la banda el 2012, els guturals dels quals van ajudar a portar la banda a territoris més extrems. Junts llancen una demo anomenada THE FIRST INSURRECTION el 2013, al que li va seguir l'àlbum homònim de llarga durada el 2014, produït per DANIEL CARDOSO i PEDRO MENDES a ULTRASOUND STUDIOS.

Un altre component és MARIOS ILIOPOULOS, membre fundador de la banda de Death Metal NIGHTRAGE, aporta la passió típica d'un guitarrista del sud d'Europa adornat amb la subtilesa de l'escola de Göteborg, creant un magnífic sol de guitarra per a la cançó “Bring Me Horror ” que encaixa a la perfecció amb el concepte de la banda. Aquest àlbum va ser distribuït físicament en molts països del món com el Japó, Estats Units, Mèxic, Brasil, Argentina, Espanya, Portugal, Regne Unit, Alemanya, Suècia, França, entre uns altres.

Més tard, la banda obriria per a bandes com Hemdale, Holy Moses, Avulsed, Ancient Rites, Rise to Fall o Aposento, abans d'unir-se a Nightrage (Suècia) i Methedras (Itàlia) a la seva primera gira espanyola d'una setmana anomenada THE BLOODY TOUR . A més, DIVA SATANICA va participar al Programa de Televisió La Voz, sorprenent els coaches amb el seu cant gutural, sent la primera concursant a realitzar aquest tipus de cant al llarg del programa. L'artista internacional JUANES la va triar per formar part del seu equip, on va interpretar temes com “Sweet Dreams”, “Eye of the Tiger” o “Bad Romance” de Lady Gaga.

THE END OF FAITH és el segon àlbum de llarga durada (11 temes) de la banda, produït per ÁLEX CAPPA a THE METAL FACTORY STUDIOS. Aquest àlbum és l'evolució natural de la banda tocant metall extrem sense deixar de banda les melodies de guitarra. “All These Souls Shall Serve… Forever!” és la carta presentació de l'àlbum en forma de clip de vídeo. Durant la presentació del disc participen en alguns dels principals festivals del panorama nacional com RESURRECTION FEST, LLEGENDES DEL ROCK, ROCK THE COAST i OTERO BRUTAL FEST entre d'altres.

Durant 2020, BLOODHUNTER va llançar una reedició del seu primer àlbum amb noves il·lustracions. Aquesta reedició inclou 6 bonus tracks en directe gravats a Madrid durant THE TOUR OF FAITH (2018-2019). La banda presenta el seu tercer àlbum anomenat KNOWLEDGE WAS THE PRICE que va sortir el 27 de maig de 2022 sota el segell de Maldito Records.

No hay comentarios:

Publicar un comentario