lunes, 23 de enero de 2023

037 LEO presenta "En directo (Madrid 03/03/2012)

10 anys es compleixen des d'aquell meravellós concert a la sala Cats de Madrid, on la banda 037 LEO ens van fer vibrar amb un repàs complet als millors temes dels seus dos anteriors discos, “Títere Con Cabeza” i “Los Fuertes Sobreviven”. Una nit inoblidable, en què tot el que va passar sobre l'escenari va quedar registrat en unes imatges que mai no van arribar a veure la llum fins ara. Per fi podem gaudir i veure aquestes 20 grans cançons en directe, amb tota la potència de la banda, que reflecteixen a la perfecció allò que es va viure aquella màgica nit del 3 de març de 2012.

Rock, pur rock i metall sense additius i sense retocs, amb l'esperit 100% autèntic de 037 LEO, que tan bones crítiques els va fer collir en aquells temps. Tralladas com  “Buitres”, “Caminos de agua” o “Héroe”, així com precioses balades com “Bella Julieta” o “Siempre estará en mí” fan d'aquest directe un imprescindible per a qualsevol amant del rock en castellà.

So mesclat i masteritzat per Anti Horrillo, que a més va ser l'enginyer encarregat de l'enregistrament de l'àudio aquella mateixa nit. L'artwork va a càrrec de Jorge Dobón, de Maldito Records, el llibret del qual conté unes meravelloses fotos inèdites realitzades per Tony Madrid.

A més, aquest treball veu la llum en DVD, el qual estarà inclòs en un exclusiu digipack, per donar-li a aquesta edició el colofó: “La Caja Aniversario”. Aquesta també comptarà amb la reedició en CD de “Títere Con Cabeza” i “Los Fuertes Sobreviven”. No t'ho pots perdre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario